Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasok, párkapcsolatban...

Házasok, párkapcsolatban élők: úgy érzitek, hogy valóban a párotok számotokra az Igazi? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, mert soha nem nevettem annyit, mint mellette. Ő mindig megnevettet, mindig mellettem áll.
2012. aug. 9. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, úgy érzem, Ő az. Egyszerűen össze tudom egyeztetni az Életem vele, az övével és amire nőként vágyom mind-mind megadja. Alig várom, hogy a felesége lehessek! :)

24N

2012. aug. 10. 00:10
 13/16 anonim ***** válasza:
9-es! Az enyém is ugyanolyan,mint ahogy leírtad!!!! Te mit csinálsz? Bírod még? Én már a váláson gondolkodom!
2012. aug. 18. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as.

Sajnos már nem birom, egyre jobban tehetetlennek érzem magamat!

Nem hiszem, hogy akarok már élni vele. A legjobb, hogy nagyon tiszta a lelkiismeretem, ugy érzem megtettem mindent.

En is a váláson gondolkodom, azt érzem nem érdemel meg engem.

Remélem sokkal,de sokkal jobbat talál nálam.

2012. aug. 19. 11:00
 15/16 anonim ***** válasza:
9-es! Én uezt érzem! És azt is,h én is azt érzem,h mindent megtettem/teszek,de ez egyoldalú! Csak a gyerek miatt tűrtem nagyon sokszor,de fogytán v a türelmem! Folyton hazudik és rajta kapom,bár nem mondom neki,m úgyis letagadja és megint én leszek a köcsög! Nektek van közös gyerek? Egyébként sokan nem értenek meg! Mindig az a duma,h minden pasi 1forma,de én eztnem hiszem! Vannak őszinte szerelmek,de a mienk nem ilyen,sosem v az,de ezt csak most láttam meg,sajnos!!!!
2012. aug. 19. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen én is a gyerekeim miatt türtem. Nagyon szeretem a gyerekeimet, felvállaltam mindent miattuk. Ezt viszont sohasem sajnáltam és sajnálom. Igy érzem azt, hogy nem magamra gondoltam, hanem a gyerekeim sorsára.

A férjemet viszont gyáva embernek tartom, mert nem meri a hibáit bevállalni és sajnos pontosan az a probléma nagyon alattomos. Jól el tudja játszani a mintaférjet,amit el is hisznek neki. Ehhez az is hozzájárult, hogy én soha nem szidtam senkinek, magamba zártam, most már ezt nem tudom csinálni tovább,mert az egészségemre is kihathat.

Ja igen itt is ugy van, hogy én vagyok a "köcsög" és õ a tökéletes, de ezen már csak nevetek mérgemben. Szóval nem egyszerü a helyzet.

(utolsó válaszolónak)

2012. aug. 19. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!