Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vesztél már össze az apáddal?

Vesztél már össze az apáddal?

Figyelt kérdés

Ha igen, írd le hogy hány évesen és hogy min.

Persze komoly összeveszésre/összekapásra gondolok.

2012. aug. 9. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen kb 17 lehetem, apám csalta anyámat,válofélben voltak, a nöjénél lakott már,összeveszett a barátnöjével,és hazajött, az a nő meg odajött békülni,a mi házunkba ,anyám persze el akarta zavarni,de apám még védte,és a nő nekiment anyámnak ,én megvédtem anyám,ha idösebb vagyok szájba is vertem volna,ekkor aztán elmentek,ez után évekig nem beszéltem apámmal.
2012. aug. 9. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:

18 éves koromig mást se csináltam. Mind komoly volt...

Aztán elköltöztem, és azóta nem beszélünk.

Hogy min? Nincs itt annyi hely, hogy részletezni tudjam, meg nem is érdemes. Részeges, agresszív, primitív bunkó volt, lényegében mindenért leüvöltötte a fejem és/vagy megütött.

23/N

2012. aug. 9. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokszor össze vesztem már apámmal.

Legtöbbször ivott,és akkor saját egyéni gondolkozását vetítette ki ránk,és az nekem nem tetszett.

Sokszor nekem volt igaza,hiába kiabáltunk inkább ráhagytam.

2012. aug. 9. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Szinte mindennaposak voltak a veszekedések apámmal. alkoholista. depressziós lettem, nem bírtam tovább..végül anyukámhoz költöztem. azóta minden rendben :)

16/L

2012. aug. 9. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
apukámmal egyformák vagyunk, gyakran összeveszünk minden apróságon. a legkomolyabban akkor vesztem vele össze, amikor belenyúlt a vezetésembe, na ott kitettem a kocsiból, és kellett egy pár perc, h hagyjam visszaülni... de az ajtócsapkodás mindennapos:D ennek ellenére nem gondolom, h rossz lenne a kapcsolatunk. 19 voltam akkor, talán már 20 is, most 22 vagyok.
2012. aug. 9. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:

A szokásos.... cseszett fizetni a gyerektartást. Letette elém az újságot, hogy azonnal takarodjak dolgozni (akkor kezdtem a fősulit), mert ő nem hajlandó tovább rám 1 fillért sem fizetni, mert szerinte csak ,,koptatom a pi...mat az iskolapadban", meg ,,élősködöm".

Pedig csak egy diplomát akartam... Becsapta az orrom előtt az ajtót, azóta csak kétszer láttam bíróságon, egyszer ő, egyszer én pereltem be. Tavaly májusban volt a nagy összeveszés.

Nem akart nekem segíteni, hogy sikeres ember legyek, és önálló életet kezdhessek a fősuli után. Csak magára gondolt, 4 felesége volt, 3 gyereke 3 nőtől...

sosem volt mellettem, mikor szükségem lett volna rá, és nem vette igénybe a láthatásokat sem. Kizártam az életemből.

2012. aug. 9. 12:11
 7/11 A kérdező kommentje:
nemsemmi..
2012. aug. 9. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, de amit az előttem válaszolók írtak, azok nem semmik.
2012. aug. 9. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Általános veszekedések voltak 11 éves koromtól, mikor anyámat szidta, főleg a rokonaink előtt, meg nekem. (Elváltak, és 10 éven keresztül nem beszéltek egymással, rajtam keresztül üzengettek.) 19 éves koromtól ugyanez a szitu, csak most már a páromat szidja és elmondja - megjegyzem tök ok nélkül- minden sz.rnak fű-fa előtt, olyanok előtt is, akiket nem is ismerek. Nekem meg ég ilyenkor a pofám. De mivel pitiáner okokat hoz fel mindenki mondja, hogy ne foglalkozzak vele, ha én boldog vagyok a párommal. Ezért sajnos már gyomoridegem van ha valamelyik hétvégén menni kell hozzájuk, hogy már megint melyik rokonomat/szerettemet fogja kritizálni. Amúgy általánosságban meg nem panaszkodhatok rá, mert figyelt rám mindig is. Csak nem szeretem hogy csak az a jó, amit ő mond és csak neki lehet igaza, mindenki más hülye. 21L

És te, kérdező?

2012. aug. 9. 12:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Most lesz 1 éve hogy végleg összevesztem vele. Pont a kislányom 3. szülinapján csinálta meg a feszkót. Nála voltunk "ünnepelni", és a gyerek játszott a kertben a dísz kavicsokkal. Egyet eldobott, apám mint egy őrült ordított, hogy ez egy idegbeteg hülye gyerek, pont olyan mint az anyám!!! (elváltak 17 éve). Nekem sem kellett több, megvédtem a gyerekemet őt meg elküldtem a francba. 28 éves voltam akkor.
2012. aug. 9. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!