Annnnnyira igénytelen a családom, hogy hányingerem van tőlük! Mi lehetne a megoldás?
Most épp a rájuk-hagyós időszak van, de pl ha a wc-t nem takarítanám ki, ott állna rajta a sz@r, hát ehhez kinek van gusztusa??
Kb 2 éve ez van, eddig megcsináltam, kitakarítottam mindent legalább heti 1x, de már belefáradtam, így rájuk hagyom azt, ahol ők szoktak lenni. A lenti kád, ahol ők fürdenek, áll rajta a mocsok, a wc-n a sz@rdarabkák, ha én nem takarítanám le.. Ezt csak azért teszem, mert nagyon ciki lenne, ha a barátom meglátná, ha véletlen ott menne el wc-re...
Az emeleti rész az enyém, itt csillog minden, szerencsére ők ide nem jönnek fel.
Lent jelenleg 3 hete nem volt porszívózva, áll a szőnyegen a por, kosz és a rengeteg macskaszőr. A fürdőkád tiszta szappanmaradványos, tele van hajszálakkal, ki sem öblítik maguk után. A vízkőről ne is beszéljünk...
Fogat mosni a húgom suli vége óta nem mosott, egyszerűen szégyen ez a család...
Szóval elegem van, lemegyek, és a hányinger kerülget. A kajából már nem is eszek, mert kb mindig találok benne állatszőrt...
Mi lenne a megoldás? Takarítsak addig mindenhol én, amíg itthon lakok, mert ennyire igénytelenek? Az én pofámról ég a bőr, amikor átjön valaki, aki apa haverja és én nem is ismerem...
Amint teheted, költözz el.
Ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!