Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annnnnyira igénytelen a...

Annnnnyira igénytelen a családom, hogy hányingerem van tőlük! Mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

Most épp a rájuk-hagyós időszak van, de pl ha a wc-t nem takarítanám ki, ott állna rajta a sz@r, hát ehhez kinek van gusztusa??

Kb 2 éve ez van, eddig megcsináltam, kitakarítottam mindent legalább heti 1x, de már belefáradtam, így rájuk hagyom azt, ahol ők szoktak lenni. A lenti kád, ahol ők fürdenek, áll rajta a mocsok, a wc-n a sz@rdarabkák, ha én nem takarítanám le.. Ezt csak azért teszem, mert nagyon ciki lenne, ha a barátom meglátná, ha véletlen ott menne el wc-re...

Az emeleti rész az enyém, itt csillog minden, szerencsére ők ide nem jönnek fel.

Lent jelenleg 3 hete nem volt porszívózva, áll a szőnyegen a por, kosz és a rengeteg macskaszőr. A fürdőkád tiszta szappanmaradványos, tele van hajszálakkal, ki sem öblítik maguk után. A vízkőről ne is beszéljünk...

Fogat mosni a húgom suli vége óta nem mosott, egyszerűen szégyen ez a család...

Szóval elegem van, lemegyek, és a hányinger kerülget. A kajából már nem is eszek, mert kb mindig találok benne állatszőrt...

Mi lenne a megoldás? Takarítsak addig mindenhol én, amíg itthon lakok, mert ennyire igénytelenek? Az én pofámról ég a bőr, amikor átjön valaki, aki apa haverja és én nem is ismerem...

2012. aug. 9. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Pff... hát nem lennék a helyedben. Kollégiumi éveim jutnak eszembe ezekről a viszonyokról... de ott nem takarított senki sem, csak félév végén... :)
2012. aug. 9. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
szia!nálunk az állatszőrt leszámítva dettó ez a helyzet!2szintes ház,a felsőszinten ketten élünk a húgommal,ő is ilyen gépezős,antiszociális fajta,uh.én takarítok fent,de őszintén szólva szeretem is csinálni!az alsószint más kérdés.a lentiek tök igénytelenek fürdő,wc,hűtő,mosogató...(és még sorolhatnám)merő dzsuva!régen én is kinyaltam,de már nem érdekel. Anyám 4 órában dolgozik5 percre a házunktól,úgy gondolom lenne rá ideje,energiája megcsinálni....
2012. aug. 9. 15:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Na az én anyám még jobb, mert nem dolgozik.:))
2012. aug. 9. 16:15
 14/16 anonim válasza:
19%
Én 8 éves korom óta takarítom az egész házat mert anyuékat csak éjszaka látni itthon... 3 kutyám, 2 tengerimalacom meg egy macskám van... Meg még 3 emer után takarítok.. És?? Mit kell felkapni a vizet? Munkára! xd 13 vagyok mellesleg, szóval neked semmi okod nyavajogni. :)
2012. aug. 9. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es neked a szüleid éjszaka dolgoznak.de valószinü h anyukàd nem hagyná eluszni a mocsokban a lakást,hiába dolgozik.az egy szép gedztus tőled h kitakarítasz helyette.becsülendő.de a kérdező anyukája otthon van,nem dolgozik és ül a koszban.ez nagypn sajnálatos dolog.nekem ha szép szóval nem menne,igencsak lenéző módban beszélgetnék el anyámmal h milyen igénytelen.
2012. okt. 31. 11:49
 16/16 Kockasajt123 ***** válasza:
100%

Amint teheted, költözz el.

Ez a megoldás.

2013. ápr. 26. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!