Te vagy a családod gyűjtöd/gyűjtitek az apró pénzt?
Szia.
Én szoktam gyűjteni,azt a pénzt karácsonykor szoktam elkölteni. Mindent beleteszek, 5-10-20-50-100-200 ft-osokat. Néha magam is meglepődök azon,mennyi pénzt össze lehet így spórolni. Ezt kb. 5 éve csinálom így. Menet közben átszoktam váltani ha nincs apróm,így év végére általában csak papírpénz van a gyűjtődobozban. Volt olyan év,hogy több tízezer ft gyűlt össze,el se akartam hinni :) Így nekem nem szokott többletkiadást jelenteni az ünnep,mert mindig annyit szánok az ünnepre,ami a dobozban van.
24/L
Nekem egyszer 100-asokból, 50-esekból, 20-asakból, 10-esekből, 5-ötösökből összejött 20000 Ft:-)
Most szeptemberben kezdtem el gyűjteni a 20-as, 10-es, 5-ös aprókat. Bedobálom őket egy nagy fémdobozba.
Elhatároztam, hogy az újévig gyűjtöm.
Január 1-jén fogom megszámolni, hogy mennyi gyűlt össze benne, szóval még most szeptember végéig, meg még egész október, november, decemberben gyűjthetem:-)
Kíváncsi leszek a végeredményre:-)
5 forintosokat gyűjtöm, és ha valamihez 200-300 ft hiányzik, akkor kipótolom
20/L
Ja. Egy régi fém dobozban vannak a nagyon aprók. Hogy ne legyen gerincferdülésem a 2, vagy az 5 centesektől. :)
Idővel aztán beváltjuk a postán vagy a bankban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!