Van még valakinek ilyen problémája? Mit tegyek?
Barátom szüleinél élünk fél éve. A kapcsolatunk jól működik, viszont az anyósomék... Rendetlenek, koszosak, ráadásul "parasztok"...ezalatt azt értem, hogy az apja folyton krákog, majd belecsulázik a wc-be; ma éjszaka, mikor kimentem pisilni, tiszta pisi volt a kő,mert gondolom nem talált bele abba a nagy wc kagylóba...és ez 2 naponta megtörténik. Az anyja trehányul mosogat, minden ételmaradék ott marad a tányéron, nem takarít, általában én szoktam. Mindenben segítek, de vajon ezt meddig lehet bírni? Mit tehetnék? Párom már rájuk szólt, de nem használt.
23\N
te jó ég. Eddig is ilyenek voltak??? Vagy csak el akarnak üldözni?
Hát szerintem ők már nem változnak, nektek kell lépni, ez borzasztó!!!
Az ö lakásuk, az ö szokásaik, ha eddig ilyenek voltak, akkor a te kedvedért nem fognak megváltozni.
Az lényegtelen, hogy ezek a szokások jók vagy sem, ha nekik megfelel, és ök vannak otthon, akkor joguk van úgy élni ott, ahogy nekik tetszik.
Azzal, hogy téged befogadtak, neked még nincs jogod öket "nevelni". Mellékesen a barátodat eddig nem zavarta? Egyébként NEKI sincs joga a szüleit nevelni akarni...
Három lehetöség van:
1. elfogadod, hogy ez van.
2. elköltöztök máshová
3. szakitasz a barátoddal.
Felnőttek vagytok és másnak a hajlékában éltek. Mégis ti hordjátok fenn az orrotokat.
Az ő háza, az ő vára. Egyhez van csak jogod: nagyon szépen megköszönni, hogy ott lakhatsz, hogy befogadtak és megtűrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!