Dolgoztál együtt már a pároddal? Ha még nem, dolgoznál vele együtt? Kinek mi a véleménye róla?
2-es vagyok
Az evdens hogy munkahelyen nincs csók,nincs simi,semmi,ezért simán kirughatnak
Nálunk akkor voltak csak gondok, mikor szakítottunk. Egy nagyon gerinctelen szakítás volt és mindig felkavart ha láttam a munkahelyemen. Bár csak néha-néha láttuk egymást, mindig görcsbe rándult a gyomrom ha megláttam. Megpróbáltam elfogadni és nem törődni vele, de 1,5 év múlva már beleuntam és inkább otthagytam a munkahelyem.
Tehát szerintem nem azzal van a gond, hogy együtt lehet-e dolgozni, mert persze simán, amíg együtt vagytok. A szakításkor jönnek a problémák (persze ha arra kerül a sor).
Az én cégemnél a férj volt a nagyfőnök, macsalnyik, nevezze mindenki ahogy akarja. Szerettük is, meg tiszteltük is. A feleség ugyanannál a cégnél dolgozott, mint gépírónő. Bizony számtalanszor megesett, hogy az asszony odabenn is ugyanazt a hangnemét használta, amit odahaza megszokott. Ez bizony nagyon lejárató, kicsinyes dolog volt.
Én soha nem engedném hogy házaspárok egyazon munkahelyen dolgozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!