Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dolgoztál együtt már a párodda...

Dolgoztál együtt már a pároddal? Ha még nem, dolgoznál vele együtt? Kinek mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 15:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,én is most a párommal együtt dolgozom,de megkértem,hogy mivel munkahely azért tartsuk tiszteletbe,nem csókolozunk ott,stb,de ha van ideje oda jön hozzám,ha nekem van időm én megyek oda,de kezd féltékenykedni a férfi munkatársaimra.Nem egyszerre van szünetünk,így sok időt töltünk külön,hiába dolgozunk egy helyen.Remélem ebből nem lesz gond.Én nem szerettem volna a párommal dolgozni,de így jött össze.
2012. aug. 8. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Az evdens hogy munkahelyen nincs csók,nincs simi,semmi,ezért simán kirughatnak

2012. aug. 9. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Én vendéglátóiparban dolgozom, volt párszor, hogy valaki lebetegedett, és kellett ember, akkor a barátnőmét beajánlottam a főnökömnek, aztán megfelelt a munkája neki, és a cég egy másik telephelyén dolgozik azóta, bár már ott is csak beugrós, mert terhes, 5 hónapos.
2012. aug. 9. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk akkor voltak csak gondok, mikor szakítottunk. Egy nagyon gerinctelen szakítás volt és mindig felkavart ha láttam a munkahelyemen. Bár csak néha-néha láttuk egymást, mindig görcsbe rándult a gyomrom ha megláttam. Megpróbáltam elfogadni és nem törődni vele, de 1,5 év múlva már beleuntam és inkább otthagytam a munkahelyem.

Tehát szerintem nem azzal van a gond, hogy együtt lehet-e dolgozni, mert persze simán, amíg együtt vagytok. A szakításkor jönnek a problémák (persze ha arra kerül a sor).

2012. aug. 9. 14:17
 15/16 anonim ***** válasza:
én munkahelyen ismertem meg :) bár nem egy munkakör, ő bizt. őr, én pénztáros. :) valamennyire összefüggött a munkánk. KB. 5 hónap ment így, aztán ő váltott, és én is elmentem onnan. Azóta nem, de jobb is így :)
2012. aug. 9. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én cégemnél a férj volt a nagyfőnök, macsalnyik, nevezze mindenki ahogy akarja. Szerettük is, meg tiszteltük is. A feleség ugyanannál a cégnél dolgozott, mint gépírónő. Bizony számtalanszor megesett, hogy az asszony odabenn is ugyanazt a hangnemét használta, amit odahaza megszokott. Ez bizony nagyon lejárató, kicsinyes dolog volt.

Én soha nem engedném hogy házaspárok egyazon munkahelyen dolgozzanak.

2012. dec. 9. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!