Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen? Már...

Miért vagyok ilyen? Már magamat sem értem.

Figyelt kérdés
Van(volt) két nő az életemben.Az egyikkel együtt voltam 2 évig,nagyon jó volt,igaz se veled se nélküled viszony volt.Erre belépett az életembe ez a másik nő.Össze jöttünk de egy folytában a régire gondoltam így szakítottunk.Vissza kuncsorogtam magam a régihez akkor meg a másik nőre gondoltam.Ő hozzá is vissza könyörögtem magam most vele vagyok de még mindig az első nőre gondolok,sokat emlékezem a szép pillanatokra néha úgy vagyok hogy leírnám ezeket neki főleg ha pici alkoholt iszok,Mi van velem?Miért vagyok ilyen? remélem érthető volt.30/férfi
2012. aug. 8. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Jobb, ha mindkét nőt elfelejted és kizárod az életedből. Egyiküket sem szereted, egyikük sem fontos a számodra, csak megszokásból érzel valamit irántuk, és félsz változtatni, nem tudsz kilépni ebből az ördögi körből. Boldogtalan vagy mindegyikük mellett, s mindig a másikban keresed a boldogságot, de egyikükben sem találod. Változtass, kezdj új életet nélkülük, mert így soha nem fogod megtalálni azt, aki valóban neked való és akit szeretsz.
2012. aug. 8. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért mert nem tudsz dönteni. Ez nem csak a kapcsolatokról szól, hanem valószínűleg az élet más komolyabb területein is hasonlóan viselkedsz/viselkednél.Ezt onnan tudom, hogy én is ilyen vagyok.

És hogy miért nem tud dönteni valaki? Mert nem tudja feldolgozni, hogy a döntés lemondással jár! Amikor két út között döntesz MINDIG le kell mondanod az egyik útról, és annak az összes jó dolgáról. Ha ezt nem tudod elfogadni, mindig ilyen szerencsétlen leszel az életben. Mindig azon fogsz rágódni mi lett volna, ha.. Meg mi minden jóról mondtál le.. ez sajna gyengeség.

Alapos megfontolás után hozz meg egy döntést, és ha ez meg van, akkor ne rágódj a másik lehetőségen, hanem fogadd el, hogy lemondtál róla, valami más, remélhetőleg jobb javára.

Neked ráadásul van alternatíva a lemondással szemben. Hogy lennél képes otthagyni valakit, ha nincs másik, tehát csak a rosszat elviselni a semmiért. Valószínűleg sehogy, ezért vannak az ilyenek benne egy rossz kapcsolatban is.

Ezt nem bántásból mondom, én is hasonló, vergődő típus vagyok. 28F

2012. aug. 8. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!