Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti olyankor mit csináltok ha...

Ti olyankor mit csináltok ha szüleitek veszekednek?

Figyelt kérdés
Az anyukám ebben a pillanatban is sír. Hallom a másik szobából. Menjek el hazulról olyankor?
2012. aug. 7. 20:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"És azóta már nem nézek fel rá, és nem akarok rá hasonlítani."

----> Nyugi, még fiatal vagy, lesz még időd neked is bőven elkövetni életed hibáit...

Viszont más hülyeségei miatt NE TE SZENVEDJ!!

Találd meg a saját életed, világod, értelmét, és zárd ki mások szarjait az életedből, mert "megérdemled az időt, hogy tartalmasan teljék"

http://www.youtube.com/watch?v=r8HjBT5tGps

2012. aug. 7. 22:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Enyimek is fojton veszekednek. Én már depressziós vagyok. Útálom már őket. Nem igaz, hogy nem bírnák abbahagyni. Elegem van belőlük. De nem megyek el, mert abból s csak a baj van. Egyszer apám begolyósodott, bejött a szobámba, és mindent lesöpört az asztalomról. Akkor eléggé megutáltam, de azóta ez csak fokozódik. Már nem is hívom apának. Szinte hozzá se szólok. Szia, szia, esetleg mond valamit, kérdezek valamit és kész. De én már nem kezdeményezek. Náluunk napiszinten megy a veszekedés, de olyanokon, hogy apám 150Ft tal drágábban vett kávét mint szoktunk (évi 2x megy boltba) és anyám mondta, hogy hol olcsóbb, és elkezdett ezen is happogni. Nagyon keveset segít, egy szép szava sincs. A ballagás után több, mint egy hétre elmentem nagyszüleimhez, mert akkor is folyton veszekedtek. Elegem van. Legszivesebben azonnal lelépnék.

15/f

2012. aug. 7. 23:24
 23/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 7. 23:59
 24/24 anonim ***** válasza:

Én mindig rájuk szóltam hogy hagyják abba,mert erre az üvöltözésre nem vagyok kíváncsi.Pláne mikor tanulni akartam.

A mai napig rájuk szólok,hála istennek abba is hagyják.Előfordul hogy egyikük próbál meggyőzni de igyekszem pártatlan maradni.Mondjuk én már 20 vagyok.

Neked semmit nem kell tenned,menj be a szobádba szerintem...Anyud próbáld megvigasztalni.

2012. aug. 8. 04:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!