Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti olyankor mit csináltok ha...

Ti olyankor mit csináltok ha szüleitek veszekednek?

Figyelt kérdés
Az anyukám ebben a pillanatban is sír. Hallom a másik szobából. Menjek el hazulról olyankor?
2012. aug. 7. 20:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Már rég volt, de olyankor mindig elmentem sétálni egy kicsit vagy betettem valami zenét. Nem túl hangosan, csak hogy elvonja a figyelmemet. Később persze akadt módom vigasztalni is a szüleimet, de amíg a perpatvar tartott, feleslegesnek éreztem mutatkozni.
2012. aug. 7. 20:57
 12/24 anonim ***** válasza:

Mi a tesóimmal(öcsém 9 volt, nővérem 17) mindig azt csináltuk, hogy elvonultunk a szobánkba zenét hallgatni, sokszor max. hangerőn, így gyakran észrevették magukat. Az is előfordult, hogy elmentünk sétálni egy kört a városba, de az is , hogy elkezdtünk velük kiabálni, hogy mi nem vagyunk kíváncsiak a vitájukra, és vagy tegyék azt normális hangerőn, vagy ne is szóljanak egymáshoz. Gyakran addig nem hagytuk őket békén, amíg nem cuccoltak át két különböző szobába....

7 éve váltak.

20/l

2012. aug. 7. 20:58
 13/24 anonim ***** válasza:
44%

Vicces is!

Miért akarod gyerekként a felnőttek világát élni?

ÚGYSEM ÉRTED MEG! MEGOLDANI MEG VÉGKÉPP NEM FOGOD TUDNI!

Egyszer vagy gyerek! Használd ki! És ne üsd az orrod a felnőttek dolgába!

Hivd fel a barátaidat, és lécelj le ma estére ha tudsz!

És nyugodtan közöld a szüleiddel, hogy ez miatt van!

2012. aug. 7. 21:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Szóval zárd magadra az ajtót, és toljad neki full hangerőn!

http://www.youtube.com/watch?v=A43JOxLa5MM

2012. aug. 7. 21:05
 15/24 anonim ***** válasza:

Vagy ezt : http://www.youtube.com/watch?v=mkQEXaw7-10

Vagy bármit amitől jobb kedved lesz ;)

2012. aug. 7. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:

14 Ez nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagy über alles:D:D:D:D♥♥♥♥♥♥♥♥

Én örülök neki,amikor a szüleim veszekszenek,mert az azt jelenti,hogy nem rajtam csattan a mérgük.Az mennyivel lenne jobb,ha veled veszekednének?Ilyenkor menj el otthonról és kész.Anyukád már nagy lány,megoldja.

2012. aug. 7. 21:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam beleszólni. Csak rossz hallgatni. És a tavalyi nyár örök nyomot hagyott bennem.
2012. aug. 7. 21:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Mi történt tavaly nyáron, hogy mély nyomot hagyott benned?
2012. aug. 7. 21:42
 19/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 7. 22:22
 20/24 A kérdező kommentje:
Az apum gyakran felpofozta az anyumat. Egyszer oly annyira, hogy feldagadt az arca. Ekkor elköltözött a szüleihez (akik okkal gyűlölik őt) és ott lakott. Az apum rajtam keresztül akarta vissza szerezni anyumat. Az egy este részegen vitt el utána az apum és majdnem karamboloztunk. Tönkre ment az egész nyaram. Féltem tőle. És azóta már nem nézek fel rá, és nem akarok rá hasonlítani.
2012. aug. 7. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!