SZeretném kicsit megleckéztetni az anyámat. Adnátok pár ötletet hogy mit csináljak vele? ) (részletek lennt)
Figyelt kérdés
13. éves vagyok, és hát őszintén szólva nem jövök ki túl jól az anyámmal. Rendmániás (sohase engedi, hogy pl: behozzam a kaját a szobámba vagy hogy az ékszereim az éjjeli fiokomon legyenek) mindig ugráltat, kiszolgálom minden nap ugy kb 1000x elég dúrván bánik velem és igaz nem ver max csak megpofoz de ezek a dolgok szerintem nagy koromban ártani fognak nekem... mert ezek a dolgok örökké megmaradnak majd bennem. Rettentően idegesít már mert bármit is mondok vagy teszek ő arra durván reagál vissza és bármit kér nem hagyja el a "már" szót ( ,,hozd már ide a táskám", ,,Nem nem azt, vidd már ki én nem ezt kértem") Szeretnék szembeszálni vele és egy kicsit megleckéztetni hogy észrevegye magát. Adjatok ötleteket! :)2012. aug. 7. 20:33
21/24 anonim válasza:
Nekem apám ugyan ilyen, csak nem pofoz. Már. Anyám meg a minek szült meg, meg dögöltem volna meg, meg öcsémnek mondják mindig, hogy az a f.sz bátyád, meg hagyjad, mert hülye. Persze öcsémmel ezt megbeszélem, de nem esik jól. Szerintem lépj le egy pár napra, és ne is szólj nekik. Hagy egy levelet, hogy majd mész ha úgy érzed. Ne keressenek. Apukáddal beszéld meg, hogy nem túnsz el, nem lesz semmi bajod, elmész pl egy barátnődhöz, de anyukád ne tudjon róla. Pakolj össze ruhát, fontos dolgokat, és egy-két nap után menj haza. Ha köcs.ögül viselkednek, akkor beszélj apukáddal, hogy tegyen valamit, mert nem birod tovább, és végleg lelépsz. Ha szeret tenni fog valamit, ha nem menj nagyszülőkhöz. Én van hogy heteket ott vagyok.
22/24 A kérdező kommentje:
igen gondoltam rá, hogy olyan középiskolát keresek ami benntlakós, de én nem vagyok az a fajta, hogy úgy oldom meg a problémákat, hogy elmegyek bentlakásosba... Mert ha visszajövök ugyanilyen marad velem.... Elmenni... hát gonodlkoztam már rajta. Legalább 20 "búcsúzólevelem" van már, de ha el is mennék hova? Nagymamámhoz nem mehetek mert anyám oda mennem megkeresni, barátnőkhöz? ott meg nem fogadnak be. Mármint mit mondjak? A szüleik szolni fognak anyukámnak h ott vagyok. És ha megtalál, akkor lehet, hogy halálra ver... najó nem brutálisan de az tuti hogy másnap nagyon fájna mindenem... ha elmegyek nem mehetnék már vissza mert ha visszamegyek az életemnek vége... sehova nm mehetnék, megpofozna... apukámmmal pedig az a baj, hogy tudja hogy sokat nem lehet anyám ellen tenni... És sajna mondtam már neki hogy én ezt nem birom és nm mondott semmit (anyám vele is paraszt) és a tesommal pedig az a baj hogy ő még tul kicsi ahhoz hogy ezeket a dolgokat megértse... (meg hát ő itthon a kiskedvenc szoval..:\) Szerintetek ha felirom egy lapra hogy én miket segitetem neki (plussz ha mondott rám valami sértőt azt is) majd mikor pl kérek tőle egy pohár vizet nem ad és akkor felolvasom neki? Nem is tudom 5 évet még ki kell birnom itthon... utána barátnőkkel összeköltözök de addig itt kell laknom VELE!!! :((
2012. aug. 8. 09:25
23/24 anonim válasza:
Te tudod... Pont azért ajánlottam a koleszt, mert ettől még látod anyukádat hétvégente, de mégis el tudsz szabadulni tőle, feloldódhatsz egy másik társaságban, kipihenheted a vele való gondjaidat. És ez nem szökés, biztonságban lennél, és mint írtam, láthatjátok egymást hétvégente, tehát mégsem kell teljesen elszakadnod tőle.
De bármit csinálsz, a legjobbakat kívánom neked. :)
24/24 A kérdező kommentje:
23-as kommentelő, köszönöm, de én nem szeretem a koleszt annyira... szeretnék más megoldást találni, de köszönöm az ötleteket :)
2012. aug. 8. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!