Sznob lennék? Tényleg nagy kérés?
Én porszívózás közben is tudok beszélgetni, vagy portörlés közben. Sőt, szüleimmel sokszor segítünk is egymásnak. Ritka az ilyen család, ezt elismerem, legtöbben amint kirepülnek, anyu és apu onnantól már csak szimpla vendég az életükben, nálunk ez nem jellemző.
Ha én átugrom apuékhoz, akkor sokszor elmosogatok ha látom hogy felgyűlt, vagy ha ők ugranak fel és én épp takarítok, addig ők játszanak a kis unokájukkal amíg befejezem a porszívózást. Nálunk ez a normális, apukám nem egy bejegyzés a naptáramban, ha a mindennapjaim része.
szerintem ez a normális. senkihez nem megyek bejelentés nélkül. még ha arra járok is, előtte telón odaszólok, h otthon vagy? zavarna, ha benéznék? ha erre "nem" a válasz, akkor tiszteletben tartom, és további szép napot kívánok :)
ha anyummal találkozunk, az nekünk egy külön program, már napokkal előtte szervezem, h aznap du. ráérjek.
a körbeugrálást sem várja el, mert nem azért jön, hanem hogy beszélgessünk, együtt legyünk.
a felettem lakó szomszéd csajszihoz sem úgy megyek át, h csak beállítok, hanem előtte szólok telón, h mizu.
"ha eljön hozzánk (ez évente kb két alkalom)"
Engem leginkább az zavarna, hogy ilyen ritkán jön.
És örülnék neki, még ha nem jelentette be előre, akkor is!
Lehet azért nem hív fel előtte, mert mindig lerázod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!