Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem anyám?

Miért csinálja ezt velem anyám?

Figyelt kérdés
A szünetben állandóan én ülök a gépe lőtt de cska netezek mert unom magam .Anyám am beült mivel nem vok függő ezért nem is érdekel apám kint nézte a tv-t és olvasni akartam nem lehetett bent anyám kiküldött erre mondtam hogy én semmit nem csinálok erre anyám leb*szott kiszalad és elmondott mindennek .De most komolyan csak azért mert a szomámban akartam maradni .Ti értitek ezt? Az meg még egy érdekes dolgo hogy szellőztetek hogy estére lehülljön a szobám de amíg ő bent van addig be kell csukni mert fázik .De ha én lakom ittakkor őt azt mért zavarja.
2009. júl. 19. 22:23
 1/7 A kérdező kommentje:
jah és 15 éves vagyok
2009. júl. 19. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Próbáljátok megbeszélni a dolgot.
2009. júl. 19. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Az egész történetet nem értem. Mi az a kint meg a bent? :)

Anyád bement a szobádba, és téged kiküldött, mert egyedül akart netezni a gép előtt? Vagy te akartál a gépen olvasni? Vagy mi van? Tiszta zavaros az egész. Nem tanítanak fogalmazást az iskolában? Hány éves vagy?

2009. júl. 19. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

15 éves...

sztem nem lehet, hogy az bántja, hogy nem vele vagy? talán keveset segítesz neki, lehet minde házimunka rámarad.. pedig ilynekor neked is lenne időd. nálunk legalábbis ez szokott gond lenni. és tényleg nem fair, ami az anyukkal történik:S

enyém pl egész nap a konyhában van, aztán takarít, főleg nyáron, mert tanárnő, itthon van.. és akkor el is várja, hogy segítsünk.

2009. júl. 19. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:
22.34 CSak úgy olvasni a szobámban .Nem is agépen mert mint mondtam csak unatkozok és entezek egész nap de lehetigazatok van .
2009. júl. 19. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Ja már értem. Nem tetszett anyukádnak, hogy a szobádban kukszolsz a gép előtt. Hát ezeket a problémákat megelőzhetnéd, ha egy héten egyszer-kétszer este kimész megkérdezni, hogy segíthetsz-e valamit. A házimunka utálatos, de ő is utálja, hidd el, főleg, hogy már biztos 20 éve csinálja. Nagyon kiakasztó tud lenni, ha a gyerek nem segít, pedig rá is kell kaját főzni meg mosni meg minden.

Amúgy lehet, ha kicsit segítesz, több mindent megenged.

Ülj le vele holnap este kicsit kettesben és kérdezd meg, hogy az volt a baj, hogy tegnap nem segítettél valamiben, vagy csak nem szereti, hogy bezárkózol és inkább beszélgetne veled?

2009. júl. 20. 01:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, anyukád szeretett volna a számítógép elé ülni úgy, hogy közben Te ne legyél a szobában. Ennek több oka is lehet. Ismered anyukád netezési szokásait? Milyen oldalakat akart megnézni? Kivel akart "beszélni"? Lehet, hogy valami olyasmit szeretett volna csinálni a gépen, hogy Te ne lásd, de az is lehet, hogy csak egyedül szeretett volna lenni, egyedül írni, olvasni valamit. Nem tudhatom, de Te udvarias hangnemben megkérdezheted tőle és el is várhatod, hogy ilyen hangnemben válaszoljon neked. Azt is megkérdezheted, hogy miért ingerült.

Én egy 17 éves fiú anyukája vagyok, de bizony engem is kiakasztana, ha látnám, hogy a 15 éves fiam csak nyúlik-málik, nem találja fel magát a szünetben, nincsenek normális programjai, csak a gépverés és eszébe se jut, hogy a világ a szobán kívül sokkal izgalmasabb. Egészen biztos, hogy boldog lenne tőle, ha látná, hogy kicsit felpörögsz, segítesz neki valamit a házimunkában, utána meg megkérdezed, elengedne-e a haverokkal focizni, gördeszkázni, uszodába, akárhová. Nálunk a fiam szinte minden napra csinál valamilyen értelmes programot, pl mostanság gyakran kerti partikat szervez és süt-főz a haverjainak:).

2009. júl. 20. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!