Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek házasság lett a távkapcsolatból? Mesélnétek nekem erről?

Figyelt kérdés

Kicsit el vagyok most keseredve, 1 hetet töltöttem a barátommal, és annyira, de annyira jó volt, hogy az hihetetlen. Most megint 1 hetet külön, aztán megint 1 hetet együtt, de ez még jónak mondható, ha kezdődik a suli, akkor megint "csak" a hétvégék maradnak...

Olyan rossz, hogy most nem bújhatok mellé, nem vele alszom. Kíváncsi vagyok másoknak hogy sikerült ezt megoldani, hátha feldobódom kicsit:)

2012. aug. 5. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Mi interneten ismerkedtünk meg, 200 km távolság volt köztünk. Hétvégente mindig leutaztam hozzá, a második alkalom már az eljegyzés volt, rá fél évre megesküdtünk, úgy hogy még mindig nem laktunk együtt. További 1 évig különvoltunk, és idén áprilistól költöztem le végleg. Számunka az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy egymásnak születtünk, nem volt szükségünk 4 év együttjárásra további 4 év együttélésre, hogy kimondjuk az igent. :) Sok konfliktusunk volt főleg az elején, össze kell csiszolódni, de imádjuk egymást és mindenre van megoldás, azt mondom.
2012. aug. 6. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja a 8-as válaszolónak üzenem, hogy nincs leszabályozva, hogy egy kapcsolat hogyan működhet jól. Ismerek olyan párt, akik 7 évig együttéltek, mire esküvőre mertek vállalkozni, mégis fél év múlva elváltak. Nem a papírtól megy tönkre egy kapcsolat és nem is mentheti meg azt, csak ezt sokan nem látják be, és magát a házasságot hibáztatják, mintha az valami külső fél lenne...
2012. aug. 6. 10:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek!:) Nekünk is rengeteg konfliktusunk volt az elején, mindketten makacs emberek vagyunk, meg kellett tanulni kompromisszumot kötni. De azóta nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást. Remélem nekünk is eljön majd az az idő, amikor együtt élünk:))
2012. aug. 6. 10:51
 14/16 anonim ***** válasza:

"Na meg a másik, aki 17 évesen már leköti magát egy életre. Aztán majd 2 gyerek után rájön, hogy még ki sem élte magát... Pf."

Nem tudom nekem szántad, vagy sem a bejegyzésedet, de nem tudom szó nélkül hagyni...

Neked mi közöd van más emberek életéhez? Olvastad valahol ezt a "kiélés" dolgot vagy mi a franc, hogy manapság mindenki ezzel jön? Én ÉLEK a párom mellett köszönöm, és ha úgy tetszik KIélem magam...igen 17 éves korom óta vele vagyok, szeretjük egymást és nem fogom csak azért elhagyni, mert fiatalon találkoztunk. Ha nem szeretném, nyilván nem lennék vele, de szeretem...a kiélésről meg annyit, hogy nekem nem az az élet, hogy minden héten mással, minden buliban ott legyek és részegre igyam magam, váltogassam a partnereimet. Eljárunk kirándulni, koncertekre, barátokkal, néha sörözni. A szórakozás kulturáltabb formáját választjuk. Van két diplomám, ha úgy tetszik 3 is, jelenleg mesterizek, képzeld nincs romokban az életem, a párommal meg boldog vagyok.

Én sem szólok bele abba, ha valaki 35 évesen házasodik, ismeri meg a párját, Téged sem kérdezett senki, hogy mi a véleményed. Mi gyakorlatilag együtt nőttünk fel, együtt bírtunk ki igen sok mindent, ismerjük nagyon jól egymást.

Kérlek sepregess a saját házad tájékán! Minden jót.

2012. aug. 6. 12:31
 15/16 anonim ***** válasza:

31 évesen házasodtam, de ha éppen 17 évesen talákoztam volna a férjemmel, akkor már azóta együtt lennénk.

Igaza van az előttem szólónak. Manapság divat a kiélés. Mintha a házasság előtt k*rvulni kéne annyit, hogy utána a házasság nyomorúságos börtönében ki lehessen bírni a hűséget. Merthogy így jön ki...

2012. aug. 6. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:
22 múltam, 11 hónapja vagyunk együtt a párommal , én tolna megyei vagyok ő békés megyei. Nagyon jól működik a kapcsolatunk a bizalom 100%-os. Sajnos nekünk se egyszerű megoldani a találkozást mivel 300 km az azért elég sok. Mindketten dolgozunk így nagyon nehéz. Volt hogy 3 hónapig nem lattam a munka miatt de kibirtuk. 1-jén költözünk végre össze és ráadásul egy helyen fogunk dolgozni is. :) Szóba jött már az eljegyzés is persze az még várhat, nem rohanunk, de jó úton járunk. :)
2012. okt. 21. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!