Szerintetek jól gondolom 16 éves fejel hogy inkáb késöb (amikor házasodni akarok) ne legyen ojan barátnöm aki csak azért van hogy a töbiek ne mondják hogy nincs senkim!?
Figyelt kérdés
Nekem ojan feleség nem kel akivel csak megvagyok! Meg csak nyávog nekem! Kérlek beneteket hogy ne mondjátok hogy fiatal vagyok, meg mad késöbb ez majd megváktozik meg stb!2012. aug. 5. 14:14
11/13 anonim válasza:
Na, ezért fontos egy fórumon a helyesírás. Mert következtetni lehet belőle a kérdező szellemi képességeire. Ez alapján nemhogy házasságot, de érettségit sem látok a jövőjében. Nem lehet komolyan venni.
12/13 anonim válasza:
Én ilyen lány voltam, a férjem is 16 volt, mikor megismert. Mondjuk nálunk (ne nevessetek, nem viccelek) fontos volt a tanulmányi eredmény is, ebbe pedig a helyesírás is beleszámít. Nem tudtam volna hosszabb kapcsolatban maradni valakivel, aki nem tud írni, vagy tudatlan ebben-abban. Kérdező, te jó feleséget akarsz. Tudsz majd jó férj lenni?
13/13 anonim válasza:
teljesen igazad van, kérdező, maradj is így:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!