Pasik, főleg párkapcsolatban élők, Ti hogyan kezeltétek volna, hogy párotok rájön egy kínos valamire és elétek tárja?
Középkorú házaspár vagyunk, átlagosnak is mondható. Sajnos a szexuális életünk már vagy két éve nulla, legalábbis az én részemről. Jó ideje észrevettem, hogy párom különböző szex oldalakon böngészget, pár hónapja a nadrág zsebében találtam potencia növelő tablettát, amiből már hiányzott (nem kutakodtam, a mosni valók között volt a naci, tegnap meg kint felejtett egy társkereső szexmagazint, nem is eldugott helyen, az előszoba szekrényen. Reggel még nem volt ott, mindig Ő megy el később és Ő is ér haza később. Szinte bele botlottam. Mikor haza ért minden hiszti, kirohanás, dühroham, stb. nélkül mutattam meg a lapot, mellé annyit fűztem, hogy legközelebb zárja be a gépet és ne hagyja tálcán az xy oldalt, meg azt, hogy nem tudok és nem is akarok ezzel a történéssel mit kezdeni.
Pukkad, duzzog és gondolatom sincs, hogy most mi zajlik benne. Pasik! Ha ez veletek történik és így, Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Nő társaim, Ti hogyan kezelnétek ezt?
Írjatok jót-rosszat, elég nagy vagyok már, hogy elviseljem.
Számomra fontos lenne helyre állítani és jól működtetni a kapcsolatunkat. Többször neki futottam a beszélgetéseknek, de kivétel nélkül lelettem pattintva azzal, hogy túl reagálom a dolgokat, értsem meg nincs ingere a szexre.
31 év házasság után kilépni egy kapcsolatból nagyon nehéz. Semmi elképzelésem sincs, mert nem is gondolkodtam rajta soha, ugyanis azon erőlködtem, hogyan hozzam helyre. Azt, hogy tegnap miért így kezeltem a dolgot? Így találtam jónak, nem tudom ilyen helyzetben hogyan kell viselkedni, mit kell tenni. Sajnos mindig is túl alázatos voltam, amit rendre ki használ aki bír. Vállalom érte a kritikát, de ezen változtatni ebben a korban hogy is tudnék. Erőm sincs hozzá, meg ha meg is tudnám tenni szerintem azt hinnék, hogy megkattantam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!