Támogatnád párodat, ha úgy döntene tanulni akar?
Mondjuk párod eldönti,hogy ő nappalin akar tanulni,és a képzés pl 3-4 éves.Támogatnád benne vagy csinálja inkább levelezőn?
( Nem 18-19 emberre gondoltam :) )
Igen, a nappali részben nem voltam biztos, levelezőre tudom hogy nincs korhatár. :)
1. voltam
Kedves kérdező én támogatnám, de a te kérdésed azért egy kicsit félre vezető.
Ezt kellett volna írnod: barátom eltart jobb lesz az eltartás helyet suliba járni és diák munkát szerezni?
Uhhh ez a rosszindulat.Nem arról van szó,hogy eltart.Januárban adtam be a jelentkezést,márciusban veszítettem el a munkámat.
Voltunk már fordított helyzetben is,mikor neki nem volt melója.
Nálunk nincs olyan,hogy ki tart el kit.Nálunk minden közös.
Hosszú lesz az a 3-4 és ki tudja hány vizsgával csúszol el 5-6 év...
Mindenképpen becsüld meg, ha végig kitart majd melletted. És közben figyelj oda, hogy ne szorítson ki minden mást az életedből a főiskolai kötelezettségek teljesítése.
Amúgy én, amikor egyetemre mentem lezártam az akkor 3 éve tartó kapcsolatomat. Mert úgy gondoltam, hogy 200 km-re kollégiumban élve, a tanulásra koncentrálva, már nem lenne jó egyikünknek sem.
Mint kiderült jól tettem, mert rá 2 évre már apuka és férj lehetett belőle, amire nagyon vágyott már akkor is, amikor mi együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!