Miért nem tud várni anyám? Mondta este fél 9-kor, hogy mosogassak el. Mire én, hogy ok, majd holnap délelőtt. De ő nem tud vele várni, ezért inkább elkezdte 9-kor. Mire mondom neki, hogy majd holnap megcsinálom, elkezdni, hogy úgyse csinálod meg.
Nincs annál szebb mikor reggel a koszos konyhára kell kimenni, nyilván nem a kérdező csinál reggelit.
Amig kiirta a kérdsédst simán elmosogathatott volna.
Biztos sokszor csalódott már benned, ezért is mondta, hogy úgyse csinálod meg. Nekem a volt férjem volt ilyen, szinte semmit nem csinált itthon, már csak annyit kértem, legalább a szemetet vigye ki, mert amikor én közlekedem, nálam mindig van két gyerek + a velük járó málha. Na meg ennyit mégis meg tudna csinálni, ha már ingyen szállása volt ingyen kajával. Mindig mondta a gép mögül, hogy mindjárt, mindjárt... ha vártam rá, akkor még 2 nap múlva is ott tornyosult a szemét.
Szóval szerintem nem az a kérdés, hogy anyukád miért nem tud várni, hanem az, hogy neked mi olyan baromi fontos, hogy pár perc alatt nem tudsz elmosogatni.
Ha zoknihajtogatásrl lenne szó akkor is azt mondanánk hogy emelje fel a fenekét a gép elől 10 percre és tegye el a zoknikat,
csak a lusta emberek mondanak olyat hogy majd holnap.
Értelek én, de anyádat egy kicsit jobban.
Már rég rájöttem, hogy semmi-semmi értelme halogatni azt, amit úgyis meg fogsz tenni.
Bármilyen kérdésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!