Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud várni anyám?...

Miért nem tud várni anyám? Mondta este fél 9-kor, hogy mosogassak el. Mire én, hogy ok, majd holnap délelőtt. De ő nem tud vele várni, ezért inkább elkezdte 9-kor. Mire mondom neki, hogy majd holnap megcsinálom, elkezdni, hogy úgyse csinálod meg.

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Ebben a melegben reggelre megbüdösödtek volna az edények, gondolom anyukád ismer téged, nem akart vitatkozni, inkább megcsinlálta ő maga.
2012. aug. 3. 22:10
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Nincs annál szebb mikor reggel a koszos konyhára kell kimenni, nyilván nem a kérdező csinál reggelit.

Amig kiirta a kérdsédst simán elmosogathatott volna.

2012. aug. 3. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyád helyébe kb. 1 hétig nem mosogatnék rád, nem csinálnék neked reggelit, kend meg magadnak azt a kenyeret, főzz magadnak valamit. Talán utána értékelnéd, hogy neked CSAK mosogatnod kellene, de még azt sem akarod, lerázod anyádat azzal a dumával, hogy "majd holnap".
2012. aug. 4. 00:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos sokszor csalódott már benned, ezért is mondta, hogy úgyse csinálod meg. Nekem a volt férjem volt ilyen, szinte semmit nem csinált itthon, már csak annyit kértem, legalább a szemetet vigye ki, mert amikor én közlekedem, nálam mindig van két gyerek + a velük járó málha. Na meg ennyit mégis meg tudna csinálni, ha már ingyen szállása volt ingyen kajával. Mindig mondta a gép mögül, hogy mindjárt, mindjárt... ha vártam rá, akkor még 2 nap múlva is ott tornyosult a szemét.

Szóval szerintem nem az a kérdés, hogy anyukád miért nem tud várni, hanem az, hogy neked mi olyan baromi fontos, hogy pár perc alatt nem tudsz elmosogatni.

2012. aug. 4. 11:15
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Én nem értem miért kell a kérdezőt szidni? Ha zokni hajtogatásról lenne szó akkor mit mondanátok? A tiszta zokni bepenészedik ha ott marad? Tudom,most le leszek pontozva de míg nem ismerünk egyéb történetet és részleteket nem kéne így megítélni a "lusta,trehány,lázadó,tinédzser" kérdezőt
2012. aug. 4. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha zoknihajtogatásrl lenne szó akkor is azt mondanánk hogy emelje fel a fenekét a gép elől 10 percre és tegye el a zoknikat,

csak a lusta emberek mondanak olyat hogy majd holnap.

2012. aug. 4. 14:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok felnőtt, sem anyuka még, de borzalmasan idegesítő dolog az, hogy egy pár perces munkát ennyire elhalasztanak emberek. Halálom, mikor párom apja is mindent beb*asz a mosogatóba és ott hagyja délután ötig is akár (abéd cuccal együtt, amiben főzött és evett is), és akkor áll neki mosogatni. (persze, amikor itt vagyok el kell mosogassak utána mindent, mert akkor meg morog, ha nincs rend...)
2012. aug. 6. 10:52
 18/18 omba ***** válasza:
100%

Értelek én, de anyádat egy kicsit jobban.

Már rég rájöttem, hogy semmi-semmi értelme halogatni azt, amit úgyis meg fogsz tenni.

Bármilyen kérdésben!

2012. aug. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!