Ez szerintetek nem igazságtalanság így?
Sziasztok!
Nos, a szüleim időnként elég igazságtalanok velem.
1. Ha az egyik szülőmmel (aki ilyen viccesebb fajta és inkább rá hasonlítok) szórakozok, már ki van akadva, de ha ő csinálja ugyanezt velem, akkor semmi baj! Holott valamikor azért szórakoztam vele mert egyszer ő is úgy csinálta velem!
2. Azzal hosszú időket képesek problémázni, ha nem jó a mobiltelefonjuk vagy valami gond van vele, de nekem nem képesek venni egy újat (nekem ilyen régimódibb van, szeretem ugyan de kéne egy új mert nincs rajta net, nem is érintős és még fotózni sem lehet vele...)
3. Voltunk a Badacsonyban, de csak egy kisebb részéig mentünk fel, nem tovább, mert ott már csak a tanösvény van, meg a kilátó, meg hogy a szüleim (főleg anya) nem bírnak menni!! Óóó és még utána rám mondják hogy én nyafogok hogy nem bírok menni... én? mikor én fel akarok menni? Meg be akartak menni a múzeumba, "Most vagyunk itt!" - mondják. "Ki tudja, mikor leszünk legközelebb?" Igen, most vagyunk itt!!! Ahová meg én akartam menni oda nem mentünk holott most vagyunk itt... csak oda menjünk ahová ők akarnak??
Meg rámfogják hogy saját magam miatt utálnak a többiek a suliban, holott egy bizonyos személy miatt (nem utál mindenki ugyan), és én már mondtam ezt nekik, de nem képesek megérteni!!
Aztán háziállatot sem vesznek nekem!! A keresztmamám 8 ÉVES kislánya pedig kapott tengerimalacot, holott nem is bánik vele jól mert ijesztgeti meg minden!! Nem a kislánnyal nem vagyok jóban, őt szeretem, de ez igazságtalan így nézve... ráadásul ők is bérházban laknak mint mi... na jó, én allergiás vagyok a kisállatszőrre de voltak nyulaink és azokkal is kibírtam -.-"
Na ehhez mit szóltok? Igazságos ez így?
De amúgy a szüleim jó emberek és normálisak is, csak gyakran igazságtalanok...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!