Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a lányotokat...

Elengednétek a lányotokat Horvátországba?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó,hanem a barátnőmről. Jövőhéten megyünk Horvátországba apával (tesóm Németországban van, anyumék elváltak),és még 2 régi barátjával. Ők külön kocsival jönnének,és külön házban is aludnának. Nem akartam egyedül én lenni gyerek,ezért elhívtuk a barátnőmet is. Nagyon szeretne jönni,és a családjában mindenki támogatja is őt,kivéve az anyuja. Nagyon féltő típus. Viszont a barátnőm is mondta,hogy lehet,hogy máskor nem lesz ilyen alkalom,meg hogy ők mire összespórolnának egy külföldi útra az sok idő lenne. Apum ma találkozik az anyujával,és megbeszélik. Ti elengednétek? Ja,és apum nagyon jól vezet. Soha nem történt még baleset,pedig volt hogy egy huzamban vezetett le 1200 km-t. :)
2012. aug. 3. 06:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Városiak vagyunk pedig, és a barátnőm szülei értelmiségiek :/ Orvosok... na mindegy, remélem nálatok nem alakul így. Azt ígérd meg, hogy ha elmegy veled a lány, SOSE veted a szemére, hogy bezzeg mi fizettük neked a nyaralásod stb :)
2012. aug. 3. 11:09
 22/26 A kérdező kommentje:
Dehogy vetem a szemére. Az én pofám égne ha ilyet a szemére vetnék. A barátnőd szülei meg jó nagy s*ggfejek,bocsi a kifejezésért. :D Sznob s*ggfejek..
2012. aug. 3. 11:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Na elengedték??
2012. aug. 3. 22:14
 24/26 A kérdező kommentje:
Elengedték!! :D
2012. aug. 4. 08:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Na szuper érezzétek nagyon jól magatokat!!
2012. aug. 4. 21:53
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönjük :D
2012. aug. 5. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!