Elengednétek a lányotokat Horvátországba?
figyelj, arra nem gondoltatok,hogy nem is a féltés itt az egyetlen ok, hanem pont az, hogy a barátnőd családja ehhez nem tudna hogyan hozzájárulni, és akkor a te családod fizetné...???
Ez ám nagyon kiszolgáltatott helyzetet tud teremteni, nem csak most, de a későbbiekben is, a barátnődnek, és a családnak is.... Mert egy külföldi nyaralás nem olyan összeg, mintha elmennétek egy pizzériába és meghívnád a barátnődet. Mert azt egyszer visszaadja ő is, de egy ilyen nyaralást egy szegényebb család soha nem fog tudni viszonozni. És tudom, hogy most arra gondolsz, hogy nem is akarjátok, hogy ők ezt viszonozzák, de azért ez mindig benne van, nagyon egyenlőtlen helyzetet teremt. Gondolj bele,hogy nekik nincs pénze nyaralni, ti bezzeg horvátországba mentek és még őt is el tudjátok vinni, aki nem is családtag....Aztán ne adj isten egyszer összevesztek a barátnőddel, és akkor ott lesz az is, hogy bezzeg ti még horvátországba is elvittétek....és akkor mi lesz ő, hálátlan?? Sajnos én se engedném el a gyerekemet a fentebbi okok miatt. Ha lenne pénzem arra, hogy kifizessem a gyerekem részét a nyaralásból, akkor elengedném, de ha nem lenne, akkor semmi esetre se engedném el, hiába ajánljátok fel,hogy fizetitek....
ti nem vártok el viszonzást, ők érezhetik úgy... nagy különbség...
a szegény embernek pénze nincs, de tartása, méltósága még lehet...Lehet nem tud elmenni nyaralni horvátországba, de hogy más nyaraltassa... Azért van ám méltóság is a világon...
pont ennyi idős voltam, mikor anyummal kitaláltuk, h elmegyünk Erdélybe társasutazásra. mivel ott kb egy fiatalt sem ismertem, mi több, azt sem tudtam lesznek-e fiatalok, így anyuval kitaláltuk, h hívjuk el az egyik barátnőmet, aki az osztálytársam. ők igaz nem csórók, tehát az örege kifizette az utat. viszont előtte meg akarta nézni kire bízza egyszem lányát. hát ez az ismerkedés olyan jól sikerült, h összejöttek anyámmal :)
a következő évben már 4en mentünk Erdélybe :)
ja, és a barátnőm már előtte 100x volt cserkésztáborban, tehát az apja igazából nem is féltette annyira, önálló csajszi volt már akkor is.
#17 Az elég rossz lehetett neked,de mi nem vagyunk ilyenek. Ha össze is vesznénk akkor sem csinálnánk ilyet soha az életben. Ez ilyen falusi szokás, primitív hülye emberek tulajdonsága.
#18 Haha. :D Ezen jót nevettem :D. Remélem nekem is ilyen jól fog menni.
szeritem nem kell ennyire túlragozni, ha megtehti hogy nyaral a gyereke, miért b*szna ki vele, hogy nem engedi el?
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!