Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztanyák! Hogyan vagytok...

Keresztanyák! Hogyan vagytok jó keresztanyák? Egyáltalán milyen egy jó keresztanya?

Figyelt kérdés
Most született a leendő keresztlányom, és sajnos messze laknak tőlünk, de szeretnék a lehető legjobb keresztanyukája lenni. Nem csak egy nő, aki a kezében tartotta a keresztelőn.
2009. júl. 18. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
bocs, hogy én sem a kérdésre válaszolok, már egyszer ugyan megtettem fentebb, de ezek után, amiket olvasok, végképp nem értem, mi értelme van? minek vállalja az ilyenek a keresztszülőséget? szégyen!
2009. júl. 18. 20:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére keresztanya vagyok - a párom testvérének a kislánya a keresztlányom. Már a születésétől kezdve sokat foglalkoztam vele - amúgy is imádom a gyerekeket, így minden családi összejövetelen végig velem van a kislány, együtt játszunk, ha 5 percet beszélgetek a többiekkel, már hív, hogy menjünk játszani. :) Én nagyon örülök ennek, ráadásul nem is vagyunk vér szerinti rokonok, s ennek ellenére én lettem a kedvence. Szerintem nincs recept arra, hogy hogyan legyünk jó keresztanyák - ez a dolog belülről jön, szívből. Ha szereted őt, ezt érezni fogja a Pici is, a szereteten kívül nincs szükség semmiféle különleges praktikára. :) Ha messze laknak tőletek, az is segíthet majd, ha mondjuk a későbbiekben 1 hétre hozzátok megy "nyaralni", persze csak akkor, ha te is szeretnéd - nem szabad, hogy bármit is magadra erőltess, mert az úgyis kiderül!
2009. júl. 19. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos nem tudom milyen a jó keresztanya, ezért leírom milyen NE legyél, hátha segítek az én sztorimmal. Nekem a keresztanyám külföldön él, és évente többször is hazajárnak, noha van 2 gyereke. 2007-ben láttam őt utoljára, mert nem kíváncsi rám. Utoljára amikor jött akkor sem rám volt kíváncsi, hanem azért jött, hogy anyutól kérjen pénzt. (nagyon nagy összeget) Ezt akkor anya nem adta neki oda, mert nekünk sem volt, akkor megsértődtek, azóta nem láttam őket.

NA ilyen ne legyél.

2009. júl. 19. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!