Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiszti, mit tegyek? Férjem...

Hiszti, mit tegyek? Férjem már 48.

Figyelt kérdés

28 éve vagyunk együtt, minden rendben lenne, de baromi hisztis. Kb havonta rájön.

Eljétől ilyen volt, így ismertem meg....próbáltam visszakiabálni, békíteni, figyelmen kívül hagyni, babusgatni, rácsapni az ajtót oylankor, amit megtehettem, megpróbáltam.

Ma leginkább kivonulok, és figyelmen kívül hagyom, de azért fáj, és tüske ott marad.

Apró-cseprő hülyeségeken borul a bili álalában, pl kifogyott a fogkrém. :-)A miért nem pótoltam- tól a jó öreganyámig visszamenőleg felsorol olyankor mindneféle sérelmet, mindenbe beleköt, tisztára mint egy mensis tyúk.

És aztán jól "megbosszulja", most akkor nem eszik vacsorát, nem jön el velünk a megbeszélt programra, stb.

Volt, hogy két hétig nem szólt hozzám, akkor nagyon megzakkantam.

Eleve nem bírom az igazságtalanságot.

Később mindig elmondtam neki, hogy ez milyen fájó, de elvicceli, nem kell komolyan venni.

A gyerekekkel is ilyen, ha rájön a bolondóra, komoly nélkül beléjük köt, ordít, lehülyézi, stb.

Öt perc múlva meg röhög, és viccel, kedveskedik. Teljesen kiszámíthatatlan.

Lányunk pici kora óta sírva rohan hozzám ilyenkor, mindig megvédtem, ma is, (mindhárom gyereket) a tombolásaitól, amennyire tudtam.

A duplacsavar, hogy a lányom ma, kamaszként pont olyan lett, mint az apja. Igaz, ritkábban, de ha rájöna hoppáré, úgy viselkedik. És kivel? Persze, hogy főleg velem.

Mit lehet tenni?

(lányom valószínűleg kinövi)

2012. aug. 2. 21:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyszer reagálj valamire te is ugyanígy, teljesen váratlanul akadj ki valamin és tombolj, vajon mit fog hozzá szólni? Hátha segít ha úgymond kívülről látja, mit is művel ilyenkor.
2012. aug. 2. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyébként alapjában véve nyugis alkat, vagy mindig ilyen erős nála az érzelmi hullámzás?(pl.ha örül akkor nagyon örül, ha szomorú nagyon mélabús stb.?) Mert ha az utóbbi, akkor sajnos szangvinikus alkat, rendkívül hullámzó az érzelmi görbéje és nem fog tudni változtatni rajta.
2012. aug. 2. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

nyugi, az én párom is hasonló, pedig csak 25 éves, és a 4 év alatt megtanultam kezelni.

alapvetően nála jobb embert nem ismerek, pedig sok emberrel találkozom naponta, sok párkapcsolatot látok környezetemben, de nem cserélném le a páromat senkire.

nos, nálam annyi a titok, h elbagatellizálom. mint ahogy a kisgyerekekéknél a hisztit a jó szülők. :) hadd puffogja ki magát, úgyis lenyugszik, ha nem szítom a tüzet.

kicsit persze rosszul esik. vagyis inkább bosszant, de egyben vicces is.

nálunk is van olyan, h vacsi előtt lezavarja a balhét. és akkor ő nem eszik. erre én: komolyan azért főztem egész délután, h itthagyd? dobjam ki? oké, akkor menjél étterembe :) erre rögtön megjön az esze, és szépen leül enni :)

lehet, h más kiborulna ezen, de hálát adok az égnek, h ez a legnagyobb bajom. inkább ezt csinálja, minthogy nőzni meg kocsmába járjon, vagy megüssön, megalázzon.

soha más baj nincs csak ezek a kis hisztik.

2012. aug. 2. 21:52
 14/19 anonim ***** válasza:

lehet hogy tényleg ingadozik a cukra és azért rossz a közérzete, vagy valami hormonális dolog

fura hogy az ugrott be hogy havonta rájön tudom férfi de mégis olyan mint mikor a nőkre jön rá havonta menstruáció idején a hiszti

tudom rátok nem, de rám igen :)

jólvan tudom hülyeség

2012. aug. 2. 22:05
 15/19 Kiki01 válasza:
Az én párom is ilyen dilis, nálunk az válik be ha hirtelen másra terelem a szót, aztán később, ha már lenyugodott akkor elmesélem neki hogy rosszul esett a kirohanása és nem volt igaza ezért meg ezért. Azután mielőtt ismét felhúzná magát rajta, azt is elmondom neki hogy azért még szeretem, és téma befejezve:)
2012. aug. 2. 22:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Küldd el futni, ha én is érzem, hogy kezdek behülyülni, felhúzom a futócipőt, futok 5-6-7 km-ert, úgy elfáradok meg felfrissülök, hogy birka türelmem lesz és olyat is elviselek, amit máskor nagyon nem:)) Lehet az a baja, hogy ilyenkor, hiszti idejében túl sok energiája van vagy sok volt már neki a stressz és rajtad vezeti le.
2012. aug. 2. 22:37
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
#17-es, én mondjuk 48/F vagyok, mint a Kérdező férje... és most csendben elképzeltem, hogy egy ilyen pillanatomban a zasszony elküld futni... :) - hát rögvest betetetném vele a lázmérőt:)
2012. aug. 2. 22:57
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Miért mentem hozzá? hát szerelemből, az ember már csak ilyen hülye:-D

No, és a klasszikus női logika: feltételeztem, hogy majd mellettem megváltozik.

Igaz, egyre kevesebbszer balhézik, és egyre kevésbé hosszan, intenzíven! Ez már siker, ennyi év után.

Lehet, most már velem van a baj, mert nem bírom ezt. Ugyanis mások előtt is szokott így beszélni velem, vagy a gyerekekkel, és az már megalázó.

Már volt, hogy mások szóltak rá, de nem hagyta abba.

2012. aug. 3. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Kb 20 évvel fiatalabbak vagyunk igaz,de én miután meguntam az értelmetlen hisztit,pohár hideg vizzel megboritottam kétszer.Hatott,azóta elég ránézni csúnyán,befejezi,és leülünk,elmondja mi a baja tulajdonképpen,és megoldjuk.
2012. aug. 6. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!