Mit várhatok tőle? Azt mondja hogy nem szeret!?
Összejöttem egy pasival 3 hónapja.Ő 28 éves én 25.
Minden este együtt alszunk,mindig meglep apróságokkal,csoki vagy bonbon. 10 percre lakik tőlünk,néha váratlanul beállít csakhogy megnézze mi van velem napközbe. Tegnap nem volt nála a kocsija,se a telefonján pénz, és képes volt gyalog lejönni (30 perc) a tűző napon,csakhogy megkérdezze milyen pizzát szeretnék enni este.Minden hétvégén amikor kap fizetést elmegyünk moziba vagy fagyizni stb... Egész este ölel magához,ha éjjel valamire felébredünk akkor is puszilgat amíg vissza nem alszok.A 2 hónap alatt egyszer elmentem bulizni,szakadó esőbe jött le elém az állomásra,merthogy ő haza akar kísérni.
Tegnap este beszélgettünk és megkérdeztem hogy szeret-e .Azt mondta hogy NEM,csak kedvel.
Mi régen barátok voltunk,volt egy nap csalódása és mondta hogy mostmár óvatosnak kell lennie,nehogy megint átverjék.Lehet ez miatt?
Én már többet érzek,nem akarok fél év múlva is itt tartani hogy ő csak kedvel.Ti mit tennétek?Várnátok még?
Attól félek hogy én beleszeretek de nála csak ennyi marad.
Hagyjam el?
Nem mindegy hogy mit mond? A lényeg hogy mit TESZ. Amíg csak veled ilyen kedves, más lánnyal nem (ha igen, akkor az irántad való kedvessége tényleg nem jelent semmit) addig inkább csak örülj ennek és élvezd ki! Attól hogy nem mondunk ki dolgokat, még érezhetjük azt amit más már kimond és szerelemnek hív :)
Ne erőltess rá semmit, hagyd hogy a maga módján fejezze ki az érzéseit - van, aki szavakkal teszi van aki tettekkel, utóbbinak több értelme van egyébként is, mert ha mondogatná hogy szeret de egy bunkó lenne akkor boldogabb lennél? Ugye, hogy nem :)
Drága:)
Mondani bármit lehet, de az érzelmek...Hmm :)
Szeret téged nagyon is. Hidd csak el :)
Nálam amúgy ugyanez volt, hogy ő nem szerelmes belém, csak jól elvan meg ilyesmi. Aztán ennek már több mint egy éve :)
Szeret az elejétől kezdve , csak a sok elhagyás miatt nem merte elmondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!