Mit várhatok tőle? Azt mondja hogy nem szeret!?
Összejöttem egy pasival 3 hónapja.Ő 28 éves én 25.
Minden este együtt alszunk,mindig meglep apróságokkal,csoki vagy bonbon. 10 percre lakik tőlünk,néha váratlanul beállít csakhogy megnézze mi van velem napközbe. Tegnap nem volt nála a kocsija,se a telefonján pénz, és képes volt gyalog lejönni (30 perc) a tűző napon,csakhogy megkérdezze milyen pizzát szeretnék enni este.Minden hétvégén amikor kap fizetést elmegyünk moziba vagy fagyizni stb... Egész este ölel magához,ha éjjel valamire felébredünk akkor is puszilgat amíg vissza nem alszok.A 2 hónap alatt egyszer elmentem bulizni,szakadó esőbe jött le elém az állomásra,merthogy ő haza akar kísérni.
Tegnap este beszélgettünk és megkérdeztem hogy szeret-e .Azt mondta hogy NEM,csak kedvel.
Mi régen barátok voltunk,volt egy nap csalódása és mondta hogy mostmár óvatosnak kell lennie,nehogy megint átverjék.Lehet ez miatt?
Én már többet érzek,nem akarok fél év múlva is itt tartani hogy ő csak kedvel.Ti mit tennétek?Várnátok még?
Attól félek hogy én beleszeretek de nála csak ennyi marad.
Hagyjam el?
Szerintem is a tetteit kellene nézni. Mindenki mondhatja így szeretlek meg úgy szeretlek és közben bántja a másikat. Nagyon sok családban a férj előadja a nagy szerelmes dumát miután jól összeverte a nőt.Na ez szerelem?
Amúgy tényleg ne erőszakold ki belőle hogy mondja ki. Biztos szeret( mert egy szerelemes férfi ilyen dolgokat csinál amit írtál) de nem meri még megmondani. Fél a csalódástól, a kiszolgáltatottságtól stb.. Vesd bele magad nyugodtan, ez már a szerelem.
Köszönöm a válaszokat!
Anyuéknak is szokott hozni finom üdítőket meg a családomat is meglepi ilyen apróságokkal.A 70 éves mamám cukorbeteg,ezt még régen említettem neki,és ő cukrosoknak való édességet hozott neki csak úgy önszántából.Tehát ilyen apróságokra is figyel..
Az egész családjának már rég bemutatott és anyuékkal is nagyon jóba van.
Tudod amit kimondunk,az valoságossá válik.Ha ő annyira fél ettől az érzéstől,akkor nem fogjaa kimondani még akkor sem haq ugy van. Szerintem szándékosan "fogja vissza" magat,mert nem AKAR érezni. Várj egy kicsit,ha fontos,mert a tettei mást mutatnak!
Viszont ha huzamosab ideig nem valtozik semmi és csak igy stagnal a kapcsolat,akkor lepj le,mert akkor tenyleg annyira jol sikerült aq csalodast megelőző hadművelet a sajat szivével,hogy nem lesz alkalmas egy rendes kapcsolatra.
Ismerek egy hasonló sztorit. Szerelem lett a vége. :)
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy aki így viselkedik az nem szerelmes. Inkább nem meri bevallani magának, vagy nem tudja mit érez.
nem kell kimondania, ha nem akarja. A tettei szerint ő nagyon szeret. Ne zaklasd ezzel.
Lehet, más mondaná, hogy szeret, de fele ennyit sem tenne meg érted. Az jobb lenne?
Szerintem tartsd meg ezt a pasit, jól jársz vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!