Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egyedi, különleges...

Milyen egyedi, különleges nevet adnátok a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
név,egyedi, névválasztás,gyerek

2012. júl. 31. 22:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
43%

Ha nem hangzana hülyén magyar vezetéknévvel meg nem néznének rá furán, akkor pl. a Michelle-t vagy a Caitlint én szívesen adnám a lányomnak. Vagy az Acenith-t. Tudom, ez nagyon fura név, de szeretem.

Férfinevek közül én konkrétan adnék Trapézt a fiamnak, sztem jól hangzik :D. Csak matekórán szanaszét cikiznék. A Deján is nagyon szép szerintem.

2012. aug. 1. 00:16
 22/41 anonim ***** válasza:
54%

Auróra szerintem nagyon szép név.

Ősi magyar keresztnevekbe is van különleges nevek: Alma. A Bodza is szép név.

De lány akár Ármányka is lehet meg ha a Hunor olyan népszerű akkor ott a lány változata a Hunóra.

2012. aug. 1. 00:35
 23/41 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 4., az én öcsém Ruben, soha nem volt semmi negatív tapasztalat a neve miatt eddig. Nekem is nagyon tetszik ez a név. Nővérem Mirjam, én Patrícia Lilla vagyok, szóval ezek a nevek sem szokványosak.

Nekem például a Nadin név tetszik nagyon, fiúnevekkel bajban vagyok. De mivel a páromnak magyar vezetékneve van, ezért le kell mondanom a túl különleges nevekről, mert nem hangzana jól. De semmiképp nem akarok tucatneveket adni majd. :)

2012. aug. 1. 00:40
 24/41 anonim ***** válasza:
29%

Hát én eddig nem igazán gondolkoztam még különleges neveken :))

Amiket írtatok, azok közül a Kalliopé és a Galina tetszik, bár én pl Galinát ismerek kettőt :)) (az egyik 10 év körüli, a másik pedig 3 év körüli kislány)

Mondjuk azért van pár különleges nevű ismerősöm, de egyikük nevét sem adnám a gyerekemnek.

Ami nem különleges, de nem is szokványos, de nagyon tetszik, az a Nikolina :))

2012. aug. 1. 02:07
 25/41 x) ***** válasza:
54%

Pont most olvastam hogy már elnevezhetem a gyerekemet Frodónak, Gandalfnak, Merlinnek, Anakinnak vagy Amidalának. (halál komoly). De azért Isten mentsen tőle. Biztos nem adnám a gyerekemnek hogy hangzik már hogy "Gandalf gyere reggelizni" :D meg amin nagyon nevettem, ha az apa vezetékneve Róbert akkor nevezheted a fiadat Róbert Gidának (Micimackó).

Amik viszont tetszenek: fiú nevek közül a Noel nagyon tetszik, ezen kívül Csanád, Kevin, Ágoston, Nátán, Brendon, Fábián, Joel, Ramón, Sebestyén. A Tybalt miatt fáj a szívem amit Magyarországon még nem fogadtak el :/

lány nevek: Gitta, Nelli, Eleonóra, Babett, Antónia, Mirabel, Bibiána, Debóra, Dominika, Lotti, Médea, Szabina, Titanilla.

2012. aug. 1. 03:08
 26/41 anonim ***** válasza:
81%
Kisebbik lányom neve Hanga,mára már talán nem annyira különleges,de a ritkábban adott nevek közé tartozik.Nekünk nagyon tetszik.
2012. aug. 1. 07:01
 27/41 kruse ***** válasza:
72%
A fiam Kilián. Nagyon ritka név, pont ezért választottam.
2012. aug. 1. 09:46
 28/41 anonim ***** válasza:
72%
Neddát második névnek. Hanna Nedda. :)
2012. aug. 1. 10:08
 29/41 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk apuka jelölt külföldi, úgyhogy nyugodt szívvel választhatunk külföldi nevet.

Ha kislány akkor Lilien ha fiú akkor pedig Martin. Nekem tetszik a Noel név is, de miután felvetettem csak egy lesujtó pillantás és egy kérdés (Mint a karácsony?) volt a válasz.

2012. aug. 1. 11:00
 30/41 anonim válasza:
72%
Amira, Amina, Gloria (rövid o-val), Aisa, Nadine
2012. aug. 1. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!