Hogy bizonyítanám be? (bővebben lent. )
A mákkal mi is megjártuk :D
Kamaszkoromban az öcsém rendkívül jó kapcsolatot ápolt a teniszedzőjével, és az egész családjuk jóban volt a mi családunkkal, átjártunk hozzájuk. Na egy szép nyári napon a nagymamám küldött vidékről bejglit (mi nem csak karácsonykor ettük), és hát kicsomagolás után kiderült, hogy rengeteget.
Délután kissé késve, kapkodva elindultunk az edzőékhez vendégségbe, úgyhogy én gyorsan visszacsomagoltam a maradékot a papírjába és már rohantunk is. Hát kibontjuk ott a bejglit, erre megindulnak a mákok összevissza az asztalon! Nohát nem vettük észre, de az alatt az 1 óra alatt, amíg kint volt, teljesen ellepték a hangyák a sütit :(
azóta hangyás-mákos bejglinek hívjuk, de nem volt semmi sértődés, mindenki tök jót nevetett az egészen!
szerintem ne izgulj, ha egyszer elnézést kértél, le van tudva. folyton szóba hozni tök ciki. ők is biztos hibáztak már életükben. amúgy sem volt benned semmi rosszindulat, ilyet nem is feltételezhetnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!