Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bizonyítanám be? (bővebbe...

Hogy bizonyítanám be? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Valőszínű romlott kalácsot vittem a férjem szüleinek! Természetesen nem szándékosan! Mikor rájöttem elmentem hozzájuk és elmondtam! Ő azt mondja nem volt a sütinek baja...Mit mondhatnék még nekik? Vagy fejezzem be a témát?
2009. júl. 17. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na jól van, nem vagyok egyedül az ilyesmikkel...Én valamelyik karácsonyra sütöttem mákos bejglit, tök jó lett, szép, meg minden, nagyon büszke voltam magamra! Vittünk anyósoméknak, anyukáméknak, örültek neki nagyon. Utólag kiderült, nagyon-nagyon keserű volt a mák benne, de erre én is csak akkor jöttem rá, mikor megkóstoltam. Párom nagymamája kérdezte, megkóstoltam-e a mákot, mielőtt beletettem, mondtam, jónak kell lennie, mert a csomagolás szerint nem járt le :-)))) Na megkóstoltuk. Kutttttya rossz volt. Anyukámék édesek voltak nagyon, azt mondták, nagyon finom volt a bejgli, megettük :D Pedig tutira kidobták ők is. Az igyekezet a lényeg, és ezt értékelték, legközelebb körültekintőbb leszel, de egyébként én sem fogom megmondani a lányomnak, amikor hoz valamit amit ő készitett, hogy ez meg az nem jó, hanem hogy nagyon köszönöm, örülök neki!!!
2009. júl. 18. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:

A mákkal mi is megjártuk :D

Kamaszkoromban az öcsém rendkívül jó kapcsolatot ápolt a teniszedzőjével, és az egész családjuk jóban volt a mi családunkkal, átjártunk hozzájuk. Na egy szép nyári napon a nagymamám küldött vidékről bejglit (mi nem csak karácsonykor ettük), és hát kicsomagolás után kiderült, hogy rengeteget.

Délután kissé késve, kapkodva elindultunk az edzőékhez vendégségbe, úgyhogy én gyorsan visszacsomagoltam a maradékot a papírjába és már rohantunk is. Hát kibontjuk ott a bejglit, erre megindulnak a mákok összevissza az asztalon! Nohát nem vettük észre, de az alatt az 1 óra alatt, amíg kint volt, teljesen ellepték a hangyák a sütit :(

azóta hangyás-mákos bejglinek hívjuk, de nem volt semmi sértődés, mindenki tök jót nevetett az egészen!

szerintem ne izgulj, ha egyszer elnézést kértél, le van tudva. folyton szóba hozni tök ciki. ők is biztos hibáztak már életükben. amúgy sem volt benned semmi rosszindulat, ilyet nem is feltételezhetnek!

2009. júl. 18. 15:58
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat. az az igazság hogy nem tért be a frizsiderbe és csak a spejzba tettem..
2009. júl. 18. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!