Hogy bizonyítanám be? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Valőszínű romlott kalácsot vittem a férjem szüleinek! Természetesen nem szándékosan! Mikor rájöttem elmentem hozzájuk és elmondtam! Ő azt mondja nem volt a sütinek baja...Mit mondhatnék még nekik? Vagy fejezzem be a témát?2009. júl. 17. 21:18
1/13 anonim válasza:
Hát bebizonyítani nem hiszem hogy fogod tudni, esetleg szólj kérj tőlük bocsánatot, és mondjad ha valami bajuk lesz te szóltál. Ja és ha megtudtad akkor honnan tudtad meg?Ugyanazzal be is tudnád bizonyítani. Nem?
2/13 anonim válasza:
Én nem szólnék már semmit és nem is túráztatnám magam ezen. Valószínűleg semmi bajuk nem lesz tőle, ha mégis nem mondhatják, hogy nem szóltál.
3/13 anonim válasza:
Mi a gond? Nekik izlett. Mit akarsz bebizonyítani?
4/13 anonim válasza:
Valószínűleg boltban vetted a kalácsot: máskor jobban figyelj oda a vásárláskor! (Egyébként nem hiszem, hogy valami bajuk (betegségük) lehetne tőle.
5/13 anonim válasza:
Semmit. Ezzel el van intézve. Valószínű, hogy csak Te gondolod, hogy romlott volt. Ha egyébként jó a viszonyotok, miért is gondolnák azt, hogy szándékosan viszel hozzájuk romlott élelmiszert.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem üzletbe vettem!! Én csináltam csak nem ma! Úgy vettem észre hogy miután vittem nekik belöle, énis akartam enni..-így tudtam meg,csak késő volt már!
2009. júl. 17. 22:37
7/13 anonim válasza:
Köszi, hogy lepontoztál!
Tudnod kellett volna, hogy mikor, mit sütöttél!
8/13 A kérdező kommentje:
Ne hari a pontozásért!! 2 napos volt a kalács
2009. júl. 17. 23:20
9/13 anonim válasza:
Két napos kalács nem romlott. Vers: Áprily Lajos(?) Keddi Kalács.
10/13 anonim válasza:
Igen, Áprily írta. Szombattól keddig tartott a kalács.
Itt a kód. [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!