Mit lehet tenni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon reszeges alkoholista apam aki soha nem hagy bekunkot se nekem se anyumnak a tesomnak igen vele nem banik csuful. Nem hagy beket anyumnak meg is uti mikor reszeg es azt mondja hogy semmit nem csinal anyum kozben pedig o keresetebol elunk ugymond vagyis apamnak is van jelentos keresete de nagyon sokat eliszik. Azt mondja anyamnak h menjen el de ha akar menni nem engedi es azzal fenyegeti hogy megoli es ugyis megussza a bortont par evvel. Azt mondtak h a rendoseg sem avatkozik bele az ilyenekbe mert csaladi ugy. Es azt is mondtya anyamnak ha elmegy ugysem megy messire es nem fog sokaig elni ugysem. Mit lehet tenni anyum nagyon sok veszekedest eltitkol, hogy ne legyek ideges mert igy is nagyon tonkre vagyok menve es nem szeretne ha meg rosszab lenne idegileg nagyon ki vagyok es nemtudom hogy mit csinaljak es kihez forduljak segitsegert a kornyezeteben apamot mindenki utalja mert paraszt es senkinek nem haggya a nyugtat. Nem irom meg h hany eves vagyok nehogy ramismerjenek de 18 alatti es fiu. Kerlek segitsetek :((2009. júl. 17. 20:50
1/4 anonim válasza:
Elmehetsz az iskolapszichológushoz, ha oda nem akarsz, akkor minden kerületben van ifjúsági tanácsadó, vagy keresd meg a Fehér Kereszt alapítványt, ők is tudnak segíteni, ha mással nem, hát meghallgatnak: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Vegre valaki valaszolt es meg varom a valaszokat es nagyon szepen koszonom es nem m.o-n lakok
2009. júl. 17. 21:57
3/4 anonim válasza:
Keresd meg a Fehér Keresztet e-mailen, röviden mond el, mi a baj, írd meg, merre laksz és kérd meg, hogy adjanak tanácsot, abban az országban hova fordulhatsz segítségért.
Az, hogy a szüleid ilyenek, nem a te hibád. Nem tehetsz róla, ez az ő sorsuk, ne szenvedj helyettük. A sajátodért azonban tehetsz, éppen tettél is egy fontos lépést: írtál ide. Fel a fejjel.
(Ha nagyon el vagy kenődve, irhatsz e-mailt nekem is).
34/N
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom :S
2009. júl. 17. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!