Vissza jön még Anya? Nem szeret már minket?
Nehezen tudom elképzelni hogy létezik ilyen nő, nagyon sajnálom. Én mindig optimista vagyok, úgyhogy azt mondom visszajön. Biztos szeret titeket. Könnyen lehet hogy épp próbál megnyugodni, gondolkozni hogy mi legyen, hogy tudna titeket elhozni apukátoktól hogy vele éljetek. Nem lehet?
Most egy kicsit fel kell nőnöd, hugoddal foglalkozz amennyit tudsz, nyugtasd meg hogy nem lesz semmi baj.
Lehet, hogy hülyeség, de hívd rejtett számként, akkor talán felveszi, és tudsz vele beszélni.
Sok sikert és remélem, hogy visszajön hozzátok! :)
Anyutok hazudott nektek és szó nélkül otthagyott, ez szerintem már ok lehetne arra, hogy haragudjatok rá, de viszont aggódsz, mert szereted.. Lehet ő is aggódik értetek, csak szégyelli magát.. ha eddig foglalkozott veletek, akkor nem lehet közömbös.. Az, hogy magától ment el, az nem jelenti automatikusan azt, hogy önszántából nem megy vissza.. itt egy honlap, hogy mi a teendő: [link]
Ha Apud sem tud tényleg semmit,akkor ne törődjetek bele, kerestessétek, forduljatok a rendőrséghez is.. Jobb a biztos rossz is (jelen esetben az, hogy új életet kezdett) mint a bizonytalanság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!