Vissza jön még Anya? Nem szeret már minket?
Nyugodj meg, minden rendben lesz.
Biztos nagyon szeret anyukád, csak nagyon rosszul csinálta, hogy otthagyott titeket. Tartsatok össze ti hárman, szeressétek egymást nagyon. Mást nem tudtok csinálni.
Nekem tegnap költözött el anyukám (igen, mint látjátok létezik még ilyen), nagyon rossz, de megértem miért tette.
Én 15 voltam mikor váltak a szüleim. Náluk azont ment a vita kinél legyek. Egyik sem akart.
Baromi nagy pofon az élet sokszor.
Végül Apu győzött és Anyámhoz kerültem. Nagyon hamar saját lábra álltam. Jelenleg külföldön élek. Nem sürün látjuk egymást. Azon avgyok, hogy saját családom legyen :)
Igaz a mondás, ami nem öl meg, az megerősít. Tarts ki!
Lehet hogy szomorúan hangzik, de ne reménykedj, attól csak rosszabb lesz. Ott van Apukátok. Összpontosítsatok ő rá!
Nincs mit és köszi neked is.
A legfontosabb, hogy tartsatok össze, és nagyon szeressétek és segítsetek egymásnak. Anyukátok meg majd eldönteni, mit szeretne, ti ezt nem tudjátok befolyásolni. Legyetek jók és várjatok.
Mi sajnos nem maradtunk ennyire együtt apukámmal és a tesómmal. Hiába hagyott itt anya, nem beszélek velük. Nagyon rossz, mert felnéztem apukámra, de olyan mértékben megbántott, hogy nem tudok hozzászólni se. Anyát meg nem hagyom cserben, mert csak én maradtam neki. Két-három hét és megyek utána én is.
Ha képes volt így egy szó nélkül lelépni, akkor lehet hogy képes lesz felétek sem nézni. :( Sajnálom, hogy ez történik veletek, nagyon fiatalok vagytok még ahhoz, hogy ezt megéljétek, bár szerencsére a hugod még kicsi, nála talán egy idő után alábbhagy a hiány, neki könnyebb lesz ebbe belenőni, mint neked ilyen idősen elfogadni a helyzetet.
Kemény dolog, de legyetek kitartóak!! Talán egy idő után jelentkezik majd édesanyátok. Igyekezzetek elfoglalni magatokat, másra gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!