Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolatban élők/házas...

Komoly kapcsolatban élők/házasok, ti jártok a párotok nélkül szórakozni/bulizni? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés
Csajbulikra, kanbulikra gondolok.
2012. júl. 31. 09:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9 éve vagyunk házasok, egy kisfiunk van.

Évente 4-5 alkalommal, este, fektetés után találkozunk a lányokkal, vacsizunk, koktélozunk, beszélgetünk.

Egyikük babát vár, egynek nincs gyereke, de a többiek mind anyukák.

Nap közben csak gyerekestől találkozunk.

35/N

2012. júl. 31. 10:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi 5 éve vagyunk együtt,és nem járunk külön bulizni. Egy a baráti társaságunk. A vőlegényem sem érzi jól magát nélkülem én sem nélküle! :)
2012. júl. 31. 10:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi együtt megyünk az olyan programra, ami mindkettőnket érdekel, és külön, ha csak az egyikünket. A férjem a színházért nincs különösebben oda, így oda általában valamelyik barátnőmmel megyek, míg ő rock-koncertre megy a haverjaival, ami meg nekem nem az esetem. Havonta 2-3 ilyen alkalom van. Nekünk ez sosem okozott problémát, lassan 20 éve együtt vagyunk. Bőven maradt olyan program, amit közösen csinálunk (utazás, kirándulás, tánc, lovaglás).
2012. júl. 31. 10:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Én sose járok bulizni, mert utálok, úgyhogy ha a barátom menni akar, akkor mással kell mennie, ezt ő is tudja. Buliba nem sokszor megy, kb. havonta vagy kéthavonta. Sörözni a haverokkal már kicsit gyakrabban.

Én a barátnőimmel minden héten találkozom.

2012. júl. 31. 10:27
 15/19 anonim ***** válasza:

nálunk ennek rendszere van.

mivel egyikünk sem igazán jön ki a másik bagázsával, így külön bulik vannak. nem is baj, amúgy együtt élünk, tehát máskor van időnk egymásra.

péntek-szombat este a bulinap, olyankor ketten kétfelé, hazaúton néha találkozunk, vagy ha ő nem megy épp, akkor eljön értem. ha én nem megyek, akkor én megyek érte kocsival.

nagyon ritkán előfordul, h együtt megyünk, mindenki hozza a saját társaságát.

2012. júl. 31. 11:12
 16/19 anonim ***** válasza:
3,5 éve vagyunk együtt én 21 éves vagyok, a párom 24. Szoktunk eljárni külön, ő csak a haverjaival, én meg csak a barátnőimmel. Azért más mikor csak pasik, csak csajok vannak együtt. Szerintem nem egészséges az, ha mindenhová együtt járunk és nincs magánélet. Azért a fiúk is mások egymás közt és a lányok is, amit nem biztos hogy a másik fél tolerálna, vagy jól érezné magát. De együtt is szoktunk eljárni egymás barátaival. Amúgy nem gyakran kb. havonta.
2012. júl. 31. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:
16. vagyok. Még annyit akartam írni, hogy az egyik barátnőm miután összejött a pasijával minden áldott hétvégén ment vele a kanbulikba. És még csak nem is érezte jól magát, mert mondták a pasi barátai hogy egész este csak ül és néz maga elé, nem szól egy szót sem. Egy idő után meg is mondták a pasinak a haverjai, hogy ne hozza már minden alkalommal, ha kimondottan kanbuli van, vagy akkor olyankor ne jöjjön ő sem, mert ha ott van a barátnője ő is tök máshogy viselkedik a saját barátaival..
2012. júl. 31. 11:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tipikus bulizós típus, de programokat, havi 1-2x csinálok barátnőseket.
2012. júl. 31. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak kapcsolattartás végett kicsit érdekből volt osztálytársakkal megyek egyedül max. színházba moziba. Legjobban a saját kis családommal szeretek lenni, velük megyek kirándulni moziba stb. Ezt már jobban élvezem mint a csajos röhögéseket és a férfis.gg.ek nézegetését.

35/N

2012. okt. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!