Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám meglágyítani az...

Hogy tudnám meglágyítani az apum szívét? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy apum nem szereti az afro-amerikaiakat, nekem viszont fekete a barátom. Apum nem tud róla, de akárhányszor próbáltam felhozni ilyen témát, rögtön a fenébe küldte őket, és kijelentette, hogy márpedig az ő családjában fekete nem lesz. Én viszont nagyon szeretem a barátom, nélküle nem tudom elképzelni az életem, de viszont azt sem szeretném, ha apum ezért kiútálna a családból (még 1x kijelentette, hogy ha fekete barátom lesz, akkor én mehetek is el otthonról). Szóval nem valami rózsás a helyzet. Valami ötletek? Légyszives rasszisták kíméljenek.
2012. júl. 30. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%

Valószínű, neki is, Neked is igazad van.

Próbálj meg függetlenedni (munka, tanulás) és állítsd majd apád kész tények elé.

Ha meglesz a házasság, esetleg 1-2 gyerek is, mégiscsak meglágyul a szíve. Hiszen a lánya vagy.

2012. júl. 30. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha ez ilyen netes szerelem, akkor ne fűzz sok reményt hozzá. Ha személyesen ismered, akkor nem szóltam.
2012. júl. 30. 21:57
 3/17 A kérdező kommentje:
most 18 éves vagyok, szóval még kb 5-6 év tanulás vár rám, úgyhogy a függetlenedés nem biztos,hogy nagyon gyorsan fog menni :S az fáj,hogy egyetlen egy afro-tsem ismer,de rögtön elítéli őket. a barátom tudja, hogy mit gondol róluk az apum, és hát nagyon rosszul esik neki, tart tőle,hogy nem fogja őt elfogadni...pedig biztos vagyok benne,hogy ha megismerné,akkor jól kijönnének,csak ugye itt a probléma, apum nem tud angolul,a srác meg nem tud magyarul
2012. júl. 30. 21:59
 4/17 A kérdező kommentje:
szerencsére keresztény :)
2012. júl. 30. 22:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Elveszted apádat, de megnyered a Mennyországot pl."

Valahogy a kettő nálam nem függ össze (csak vélemény, semmi személyes). Szerintem próbálj kompromisszumot keresni. Szerintem édesapád nem gondolja komolyan az elköltöztetést, a saját vére vagy, sohasem tenne ilyet. Szerintem próbáld meg valahogy hosszú felvezetés után bejelenteni neki a dolgot, szigorúan amikor épp jó kedvében van. Próbáld megkérdezni hogy mégis mik az érvei, és cáfold meg őket. Nem muszáj hallgatnod rám.

2012. júl. 30. 22:06
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
A szerelem közé semmi sem állhat !:)
2012. júl. 30. 22:09
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Remélem most felpontoztok!:
2012. júl. 30. 22:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mulatt vagyok (anyum fehér, apum fekete). Anyum konzervatív családból származik. Anyum mesélte, hogy régebben eszükbe se jutott volna még feketével ismerkedni sem. Erre úgy hozta a sors, hogy munkahelyen összeismerkedtek. A papám (anyum apja) még hallani sem akart arról, hogy fekete beházasodjon a családba, de anyumat nem érdekelte. Azóta eltelt 20-22 év. Apumat befogadta a közösség ahol élünk. A papámmal is nagyon jól kijöttek (papám már meghalt) és a mamámmal mostanáig is. Szóval az idő elrendezett mindent.
2012. júl. 30. 22:10
 9/17 anonim válasza:
Bocsi, de én is kíváncsi vagyok, hogy ez ugye nem netes szerelem?
2012. júl. 30. 22:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Ebbe nem akartam belemenni, mert mindenki rögtön ez alapján kezdi megítélni. Sajnos az, mivel az én országomban nagyon kevés az afro srác (nem magyaro.-i vagyok), és nekem ők jönnek be. 1 éve tart a kapcsolatunk, és elhihetitek, hogy már többet tudok az elrablásos,megcsalásos,ámításos dolgokról, mint a legtöbben (nagyon sokat olvasok róluk,tanulmányozom az afrikai népet,kül.kultúrákat). Nem határoztam volna el magam mellette, ha nem lett volna rá okom. Az 1 év alatt, még egyszer sem (!) csalódtam benne, soha nem adott rá okot, ezért bízok meg benne. Nagyon sok helyen utánanéztem, hogy nem csak vmi ámítás e, még voltam olyan szemét is, hogy csináltam hamis profilt,és egy ideig úgy chatelgettem vele, hogy lássam,nem csak e vmi nőcsábász. Szóval légyszíves, ne ez alapján ítéljetek. Nyíltan megbeszéltük, hogy ha vmelyikünk találna mást, akkor azt nem titkoljuk el, hanem megmondjuk,mégha fáj is. És szerintem akkor nem mutatott volna be a barátainak, meg az anyukájának, ha megcsalna.
2012. júl. 30. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!