Hogy tudnám meglágyítani az apum szívét? Bővebben lent
OFF: Habár nem értem, hogy ez hogy jött ide most a válaszolótól, de az AIDS-el kapcsolatban mondanám, hogy elég butaságot írsz, az édesanyjától is örökölheti, és ez nem függ attól, hogy "putri" a családja, és honnan "szedted össze". Afrikában sokkal elterjedtebb, mint bárhol máshol, az UNICEF-nek kifejezett programja is van erre (ott dolgozom).
ON: én felkészíteném a barátomat arra, hogy sajnos ez a helyzet otthon, egy próbát megér a találkozó. Ha komolyan gondolod vele, apukád is megbékél majd (remélhetőleg), illetve ahogy megismeri, lehet, hogy az előítéletei is csillapodnak.
[link] igen, lehet, hogy a legveszélyesebb területek Afrikában vannak, de szerintem ugyanakkor az esélye annak, hogy egy indiaitól, kínaitól vagy mástól kapom el.
a barátom tud róla, hogy apum hogyan áll hozzá az ilyen dolgokhoz. ezért fogunk Angliában találkozni, nem pedig itt. De azért mégsem szeretném, ha egy nap édesapám késsel rontana neki (sajnos ahogy elnézem,elképzelhető még ez is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!