Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám meglágyítani az...

Hogy tudnám meglágyítani az apum szívét? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy apum nem szereti az afro-amerikaiakat, nekem viszont fekete a barátom. Apum nem tud róla, de akárhányszor próbáltam felhozni ilyen témát, rögtön a fenébe küldte őket, és kijelentette, hogy márpedig az ő családjában fekete nem lesz. Én viszont nagyon szeretem a barátom, nélküle nem tudom elképzelni az életem, de viszont azt sem szeretném, ha apum ezért kiútálna a családból (még 1x kijelentette, hogy ha fekete barátom lesz, akkor én mehetek is el otthonról). Szóval nem valami rózsás a helyzet. Valami ötletek? Légyszives rasszisták kíméljenek.
2012. júl. 30. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint találkoztatok már. Akkor te is lépj és mutasd be a családodnak.
2012. júl. 30. 23:28
 12/17 anonim ***** válasza:
én apukád helyében a fiúnak (és lehet neked is) egy aids tesztet azért javasolnék. ez valós veszély az afrikaiakkal.
2012. júl. 30. 23:29
 13/17 A kérdező kommentje:
az AIDS-es kommenthez, nézd meg az AIDS felméréses térképet, és meglátod, hogy ugyanakkora az esély egy amerikaitól elkapni, mint egy afrikaitól. egyébként nem a legaljából szedtem össze, van annyi esze,hogy védekezzen, és egyébként sem dönget meg minden csajt,mint az itteni legtöbb fiatal :S
2012. júl. 30. 23:31
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Kérd meg a barátod hogy hozzon az apádnak egy jó kis fekete bigét az hátha megenyhíti :D
2012. júl. 30. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:

OFF: Habár nem értem, hogy ez hogy jött ide most a válaszolótól, de az AIDS-el kapcsolatban mondanám, hogy elég butaságot írsz, az édesanyjától is örökölheti, és ez nem függ attól, hogy "putri" a családja, és honnan "szedted össze". Afrikában sokkal elterjedtebb, mint bárhol máshol, az UNICEF-nek kifejezett programja is van erre (ott dolgozom).

ON: én felkészíteném a barátomat arra, hogy sajnos ez a helyzet otthon, egy próbát megér a találkozó. Ha komolyan gondolod vele, apukád is megbékél majd (remélhetőleg), illetve ahogy megismeri, lehet, hogy az előítéletei is csillapodnak.

2012. aug. 1. 13:04
 16/17 A kérdező kommentje:

[link] igen, lehet, hogy a legveszélyesebb területek Afrikában vannak, de szerintem ugyanakkor az esélye annak, hogy egy indiaitól, kínaitól vagy mástól kapom el.

a barátom tud róla, hogy apum hogyan áll hozzá az ilyen dolgokhoz. ezért fogunk Angliában találkozni, nem pedig itt. De azért mégsem szeretném, ha egy nap édesapám késsel rontana neki (sajnos ahogy elnézem,elképzelhető még ez is)

2012. aug. 1. 14:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként tudom, hogy hogyan lehet elkapni az AIDS-et, azt is tudom, hogy örökölheti stb... és egyébként támogatom az UNICEF-en keresztül az elmaradott helyeket, szóval elhiheted, hogy elég sokat tudok ezekről a dolgokról
2012. aug. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!