Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egy kicsit...

Mit csináljak? Egy kicsit bonyolult helyzetben vagyok. (történet lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

33 éves férfi vagyok, és lenne némi gondom. Van egy nagyon helyes barátnőm, aki nagyon okos, szép, stb...tényleg. Ő 32 éves. Nos...már 6 éve együtt vagyunk, és elhatároztam, hogy meg szeretném kérni a kezét mert nekem ő kell. Azonban ezzel van némi gond... Nem teljesen azonos az anyagi helyzetünk, de persze erről ő nem tehet. Én igyekszem mindent megadni neki, de sok problémához vezetett ez az elmúlt 6 évben. Majdnem az egész baráti társaságomat dobtam miatta, mert nem voltak hajlandók elfogadni őt, hogy hozzám tartozik, szemét módon viselkedtek vele, és keresték, hogy hol tudnak belekötni. Persze én ezt igyekeztem nem hagyni, és pont ezért majdnem az összes addigi barátommal megszakítottam a kapcsolatot mert nekem Ő sokkal fontosabb volt. Próbáltam tenni ellene, de állandóan úgymond "kísértette" őt az , hogy neki más az anyagi helyzete mint az enyém. Nagyon szeretném megkérni a kezét, mert imádom őt, de nagyon félek, hogy nemet mond ezért. Lehet, hogy ezt most hülyeségnek tartjátok, hogy félek, de tényleg. Ő nekem azt mondta, hogy megpróbál nem törődni vele mert ő is nagyon szeret engem, de én nem akarom, hogy szenvedjen soha többet. Ő ugyanolyan ember mint én vagy bárki más, és megérdemli, hogy tisztelettel bánjanak vele is. Mindazonáltal, hogy nem azonos az anyagi helyzetünk, tanult nő, okos, intelligens, érdeklődő, és nagyon nagyon szép...Tényleg ilyet kívánna mindenki magának. (ezt a nem azonos anyagi helyzetet ne úgy képzeljétek, hogy nyomorog, csak ő nem jár Mercedes-szel, meg BMW-vel, meg ilyesmik, és nem is igényli) De mit mondjak neki szerintetek? Félek, hogy nemet mond azért, mert annyit kellett szomorkodnia "miattam" az elmúlt 6 évben, és valahol meg is érteném, de nagyon nagyon szeretem őt. :-(

2009. júl. 17. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon orulok, hogy meg leteznek ilyen pasik :)) (Igaz az enyem is ilyen :) )

Gratulalok nektek, es a kicsihez is sok boldogagot!♥

2009. júl. 20. 13:27
 42/63 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon szép, történet, és a lánykérés is nagyon jól sikerült, igazán megható volt, tényleg, mint a mesében! :D

Legyetek nagyon boldogok! :)

2009. júl. 20. 17:36
 43/63 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen nektek is! Nagyon örülünk, tök hirtelen jött a baba, nem is próbálkoztunk, de már nagyon várjuk őt. Remélem a kedvesem családja is örülni fog a jó híreknek. Ma a párom felhívta az anyukáját mert nem tudott várni estig a jó hírekkel amikor is elmegyünk majd, de azt mondta mérsékelt boldogsággal fogadta a híreket. Mindketten reméljük azért örülni fog neki, hogy nagymama lesz. :-)
2009. júl. 20. 17:37
 44/63 anonim ***** válasza:
91%
Sziaa! Eddig még nem válaszoltam, csak olvasgattam a törnéneted, és vártam, hogy megírd mi történt. Annyira boldog lehetsz, és azt gondolom, a mai világban kevés ilyen romantikus, és egybenn ennyire elszánt férfi van mint Te! Becsült meg a Kedves Mennyasszonyod, és leendő Pindurkátokat! Azt gondolom, mégcsak ezután kezdődik nektek a fantasztikus Élet, majd 3-ban! Sok boldogságot, minden szépen és jót!
2009. júl. 20. 22:45
 45/63 Srapnel ***** válasza:
15%
Vagy elváltok, vagy boldogtalan lesz melletted. Hiába az igyekezet. Most ezzel az esküvővel és gyerekkel sikerült késleltetni, de majd emlékezz a szavaimra.
2009. júl. 21. 09:04
 46/63 A kérdező kommentje:
Mi ezt már az elején megbeszéltük, hogy ha úgy érzi, hogy menni akar, akkor ne szenvedtesse magát, hanem menjen. Erre ő a mai napig azt mondja, hogy minden lány ilyen férfit akar maga mellé, és nagyon szeret engem. (Utoljára tegnap hallottam tőle :-))) ) ill. a szemei nem tudnak hazudni, és minden pillantása elárulja, hogy mennyire boldog. Én meg már jó ideje nem tudok ránézni más nőre miatta, és ez már így is marad.
2009. júl. 21. 10:08
 47/63 A kérdező kommentje:
Kapott miattam hideget-meleget, és nagyon csodálom érte, hogy minden ellenére mellettem maradt. Amikor balesetem volt, napokig ott ült mellettem a kórházban, és a kezem fogta, az érdekes az volt, hogy egyik "barátom" sem nézett felém se, csak ő volt ott, anyuék külföldön voltak, nem akartuk őket zaklatni.
2009. júl. 21. 10:13
 48/63 Srapnel ***** válasza:
39%

Nem arról van szó, hogy nem szeretitek egymást. Ember, nem veszed észre, hogy pont azt nyomattad neki, ami kifejezetten nem kell neki (nem érzi magát otthon benne)? Ő maga mondta, hogy szenved emiatt. Te ugyanúgy. Az is nagyon szép, hogy izolálod magad a saját barátaidtól, de ő is izolálódni fog. Aztán majd jön a család. A szülei nem tűnnek boldognak, pedig hát mindenki örül az unokának.

Elhalmozod mindenféle olyan dologgal, amik nélkül építette föl ő a belső világát. No offense, de ahogy írsz és amit írsz, egy kicsit nekem gyermeki. Gyermeksztori. Valószínűleg azért, mert soha nem kellett nélkülöznöd. Na, ez az, ami miatt egyetlen egy dolgot nem tudsz neki megadni: az igazi megértést és a "muszáj"-t. Más az, amikor úgy vagy egy helyzetben, hogy bármikor kiléphetsz belőle.

2009. júl. 21. 10:45
 49/63 A kérdező kommentje:
És azért mert én "mindent megkaptam" nem lehetek vele csak olyan lánnyal aki milliomos? Milyen felfogás ez? Igen, nem volt jó neki, mert a "barátaim" lenézték...de már ezzel sincs gond mert mindenkit otthagytam miatta. Pontosan ezt tisztelem és szeretem benne, hogy nem olyan mint a "magamfajták", hanem emberséges és normális. Nem sok nő állt volna végig mellettem, és pont ezért büszke vagyok rá de nagyon. Soha nem láncoltam le magam mellé, ő mégis maradt. Gondolom oka van.
2009. júl. 21. 13:31
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot, csak igy tovább!!! Látod, még a baba is tudta, mikor kell jönni...
2009. júl. 21. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!