Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egy kicsit...

Mit csináljak? Egy kicsit bonyolult helyzetben vagyok. (történet lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

33 éves férfi vagyok, és lenne némi gondom. Van egy nagyon helyes barátnőm, aki nagyon okos, szép, stb...tényleg. Ő 32 éves. Nos...már 6 éve együtt vagyunk, és elhatároztam, hogy meg szeretném kérni a kezét mert nekem ő kell. Azonban ezzel van némi gond... Nem teljesen azonos az anyagi helyzetünk, de persze erről ő nem tehet. Én igyekszem mindent megadni neki, de sok problémához vezetett ez az elmúlt 6 évben. Majdnem az egész baráti társaságomat dobtam miatta, mert nem voltak hajlandók elfogadni őt, hogy hozzám tartozik, szemét módon viselkedtek vele, és keresték, hogy hol tudnak belekötni. Persze én ezt igyekeztem nem hagyni, és pont ezért majdnem az összes addigi barátommal megszakítottam a kapcsolatot mert nekem Ő sokkal fontosabb volt. Próbáltam tenni ellene, de állandóan úgymond "kísértette" őt az , hogy neki más az anyagi helyzete mint az enyém. Nagyon szeretném megkérni a kezét, mert imádom őt, de nagyon félek, hogy nemet mond ezért. Lehet, hogy ezt most hülyeségnek tartjátok, hogy félek, de tényleg. Ő nekem azt mondta, hogy megpróbál nem törődni vele mert ő is nagyon szeret engem, de én nem akarom, hogy szenvedjen soha többet. Ő ugyanolyan ember mint én vagy bárki más, és megérdemli, hogy tisztelettel bánjanak vele is. Mindazonáltal, hogy nem azonos az anyagi helyzetünk, tanult nő, okos, intelligens, érdeklődő, és nagyon nagyon szép...Tényleg ilyet kívánna mindenki magának. (ezt a nem azonos anyagi helyzetet ne úgy képzeljétek, hogy nyomorog, csak ő nem jár Mercedes-szel, meg BMW-vel, meg ilyesmik, és nem is igényli) De mit mondjak neki szerintetek? Félek, hogy nemet mond azért, mert annyit kellett szomorkodnia "miattam" az elmúlt 6 évben, és valahol meg is érteném, de nagyon nagyon szeretem őt. :-(

2009. júl. 17. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Hát én már mindent lerendeztem, nem akarok vele többet várni, úgyse változna semmi sem 1 hét sem fél év alatt. Holnap kora reggel kiviszem őt (ő nem tudja hova megyünk de már nagyon kíváncsi) és szerintem még holnap este megcsinálom bár eléggé izgulok. Hétfőn délelőtt jövünk haza, legkorábban hétfő délután-este tudok írni de majd mindenképpen leírom. :-) Remélem igent mond, mert még egy ilyen párom nem lenne soha az életben mint ő.
2009. júl. 17. 20:12
 32/63 anonim ***** válasza:
96%

13:13-as vagyok!

Nagyon drukkolok Neked!!!!!

Aztán írj, hogy mi volt!!!!

Húúú, rendesen várom :D

2009. júl. 17. 21:07
 33/63 anonim ***** válasza:
96%

én is izgulok, milyen lesz a lánykérés! :D

írd meg feltétlen, mi és hogy volt. :)

2009. júl. 17. 22:59
 34/63 anonim ***** válasza:
96%
Én is kiváncsi vagyok, irj majd!!!
2009. júl. 18. 14:35
 35/63 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Hát megvolt az egyik "nagy" nap. :-) És neki is volt meglepetése számomra is bőven.

Sajnos a hajó nem jött be az időjárás miatt, így rákényszeredtem egy romantikus vacsorára a hotel éttermében. Amíg a lakosztályában készülődött odaadtam a gyűrűt az egyik inasnak, és megkértem, hogy miután lementünk vacsorázni, pakolja tele az ágyat vörös rózsával, gyertyák világítsanak, és a párnájára rakja oda a dobozt. Vacsi közben kellemeset beszélgettünk, bár végig azzal zaklatott, hogy miért jöttünk ide, és miért kellett ezt titokban tartanom. Persze nagyon örült neki, de hát nőből van, és ők meg iszonyat kíváncsiak tudnak lenni. :-) Elmondtam neki, hogy életem legszebb 6 éve az amit együtt töltöttünk (így utólag nem a legjobb duma), és, hogy mennyire szeretem őt minden ellenére. Megkérdeztem, hogy mit tervez élete hátralevő részére, és, hogy nekem van-e benne részem. Elmondta, hogy nagyon szeretné, ha lenne részem benne, mert akárki akármit gondol ő nagyon szeret engem, és reméli, hogy ezt én is érzem. Na de ugorjunk egyet. Felmentünk a lakosztályba, az ajtó előtt mondtam neki, hogy most letakarom a szemét egy kicsit. Bevezettem a hálóba, amikor kinyitotta a szemét, nagyon megörült a gyertyáknak meg a rózsáknak, átölelt, és kaptam egy hatalmas csókot. Utána mondtam neki, hogy várjon mert még van itt valami a számára. Odamentünk az ágyhoz, felkaptam a dobozt, letérdeltem elé, megpusziltam a kezét, (ő már akkor sírdogált, valószínű tudta mi lesz belőle :-) ) és elmondtam neki, hogy én is nagyon szeretném ha az életem része lenne addig amíg élünk, és engem nem érdekel a pénz, nekem az a fontos, hogy egy ilyen fantasztikus nő legyen mellettem amikor már öreg leszek és meghülyülök. :-) És lenne-e kedve vállalni a "fantasztikus feleség" szerepét. Ő meg boldogan igent mondott, és a nyakamba vetette magát. :-) Miután kicsit abbahagyta az örömteli sírást, elmondta, hogy neki is mondandója lenne a számomra. Azt hittem, hogy mégse akarja, vagy valami, erre mondja, hogy úgy néz ki nagyon előre kell tolnunk azt az esküvőt. Kérdezem, hogy ugyan miért, hát tervezze csak, had' legyen olyan amilyet szeretne. Aztán mondta, hogy nagy pocakra nem áll jól egy csodaszép esküvői ruha, márpedig erősen úgy fest a dolog, hogy hamarosan hatalmas pocakja lesz, mert a teszt szerint terhes, de a héten megy dokihoz. Csak nem akarta még elmondani, mert félt, hogy nem örülnék neki. Pedig nagyon boldog vagyok, és ezt neki is elmondtam, és a pici is kapott egy hatalmas cuppanóst amit a mamája is nagyon élvezett. :-). A többit a fantáziátokra bízom, de nagyon jó volt, hogy egész éjjel a karjaimban tarthattam a menyasszonyomat a pici törpével a pocakjában. :-) Sajnos vasárnap délután haza kellett jönnünk, mert hívtak, hogy be kéne jönnöm ma egy megbeszélés miatt. :-(

Azt mondta, hogy nagyon köszöni, hogy nem dobtam el magamtól, és mindig felvállaltam őt mindenki előtt. Anyuékhoz átugrottunk vasárnap este, és elmondtuk a jó híreket, ők nagyon örültek neki, azt mondták, hogy jobb nőt el sem tudnának képzelni mellém, az meg külön öröm volt, hogy nagyszülők lesznek. Remélem a kedvesem szülei is ilyen boldogok lesznek amilyenek anyuék voltak.

2009. júl. 20. 10:59
 36/63 anonim ***** válasza:
96%

13:13-as vagyok!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!

Jajj, annyira jó, hogy ilyen jól alakult a hétvégétek.

Teljesen megkönnyeztem a történetet (én is kisbabát várok, így meg aztán pláne).

Annyira örülök, hogy minden rendben ment!!!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek a további közös életetekhez és persze a picurkához!!! :):):)

2009. júl. 20. 11:13
 37/63 anonim ***** válasza:
90%

Köszi hogy leírtad. Ez annyira de annyira szép. Én is jól végigkönnyeztem :).

Sok boldogságot Nektek (mindhármótoknak :))!

Szép szerelemből csak szép gyerek születhet :). Tapasztalat :).

2009. júl. 20. 11:31
 38/63 anonim ***** válasza:
96%

Gratulálok!

Sokáig azt gondoltam, ilyen történetek csak a mesében vannak.

Remélem jól alakul további életetek! :-)

2009. júl. 20. 11:43
 39/63 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen.

A kedvesem is ezt mondta, hogy ilyenről még csak a mesékben hallott. Nem nagyon akarta elhinni, hogy tényleg a menyasszonyom, és nekem tényleg ő kell, de nem tehetek róla, imádom őt.

2009. júl. 20. 11:48
 40/63 anonim ***** válasza:
96%
Ez olyan romantikus!!!Gratulálok!
2009. júl. 20. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!