Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátom?

Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelt kérdés

Haverok vagyunk 4-en együtt szoktunk lemenni a futballpályára játszani mert az utcánkban van, és egy utcában lakunk.

Hogy könnyebb legyen neveket adtam, de megváltoztattam őket.

Gergő állandóan a másikat ráveszi valami rosszra, de általában Robit, mert ő eléggé befolyásolható. Múltkor is azt mondta neki, hogy a pálya szomszédjának a kertjébe menjenek el lopni szilvát. Én és Tomi nem mentünk.Amikor odaértek Gergő hirtelen elfutott és Robi maradt ott egyedül és a kert tulajdonosa őtet szidta le.

Persze eközben Tomi hazament én meg ottmaradtam egyedül, mert Tomi nem szeret 1 emberrel játszani.

Másik eset, de itt már nagyon elegem volt:

Gergő, lehívta a pályára Robit meg még 2 gyereket, hogy ők fognak focizni. Én is megyek mindennap a poályára meg Tomi is csakhogy Gergő azt mondta: "Ti most nem jöttök a pályára, nem játszotok velünk. Ezt Robi mondta." Megkérdeztük Robit, semmi ilyet nem mondott. Ők az egyik "elhívott" fiú labdájával fociztak.Megkérdeztem tőle, hogy játszatunk-e. Erre ő csak vállat vont és akkor jött Gergő: "Akkor nem játszotok!"Megint Tomi hazament, nem szeret egy emberrel játszani, én megint egyedül maradok.

Következő eset, bár ez többször megtörténik:

Focizunk 10 percet és azonnal elfáradnak. 10 perc múlva!Leülnek Robival beszélgetni, Gergő Robinak még lufit is ad, csak ne játszon. (addig is "pihennek")Már egy fél órája "pihhennek" mikor Tomi megunja, nem szeret egy emberrel játszani, hazamegy. Én megint ott maradok egyedül.

Ha meg mégis játszik velem is Gergő akkor, minden úgy van ahogy ő akarja, akkor vagyok szabálytalan. ha ő azt mondja, és ő sosem szabálytalan.Akkor van kint a labda amikor ő azt mondja.

Robi meg néha olyanok tesz (ami elég idegesítő) hogy hazafutkározik.(a futballpályával szemben laknak)

12 évesek vagyunk mind.

Mit tudnák ez ellen tenni?

2009. júl. 17. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem, ha focizni akarsz, keress erre a célra más barátokat, attól még barátkozhatsz velük is, de nem hiszem, hogy fogtok bármikor is focizni rendesen... Mond meg nekik, hogy neked ez nem jó így, Te szeretnél focizni, de, ha ők nem, akkor mondják meg és akkor te is úgy készülsz. Nem hiszem, hogy akarnak focizni, ha mindíg ezt csinálják.
2009. júl. 17. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:

azért csinálja, mert egy kis önző, poshadvány hülyegyerek, akit nem nevelnek a szülei.

ez ellen csak annyit lehet tenni, hogy ti, hárman kiközösítitek, míg rá nem jön, mit is kéne másképp csinálni, dehát sajnos, nem szokott működni ez az összefogunk a másik ellen dolog, szóval szerintem semmit.

2009. júl. 17. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:

ht ijen "Gergők" mindenhol vannak..csak az a jó amit ő csinál...lányoknál is..pl nállunk van egy csaj..őt nem utánnozhatja senki mert akkor besértődik de ő utánnozhat mást..ez nálla tök természetes..nemlehet ellenük csinálni semmit..én a csajnak "jolmegmondtamavéleményem" azaz ugy leba*ztam amikor elkezdte h mekkora utánnozós vagyok h azóta bármivan aligmer hozzámszoli..:D

13/l

2009. júl. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!