A sógornőm gondolkodása, életfelfogása teljesen eltér az enyémtől. Ezzel nem is lenne gond, hisz nem lehet mindenki egyforma. De a "tapadása" már sok, ráadásul állandóan anyagi vonzatú segítségeket vár el. Mit tennétek a helyzetemben?
Figyelt kérdés
Felelőtlenül vállalt 3 gyereket egymás után, a pénzt sem tudja beosztani, hagyta mindenüket veszni (házat, autót), de továbbra is nagyzol, a luxusra hajazik. Tőlünk pedig irigyli azt, amit tanulással és munkával elértünk. Nem az a bajom, hogy ő 8 osztályt végzett csupán, én pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Hanem az, ahogyan viselkedik és gondolkodik. Nem hiszem, hogy el kellene tűrnöm. Volt már, hogy megmondtam a véleményem, egy ideig sértődött volt, aztán kezdte elölről. A gyerekei miatt vagyok "jóban" vele, na meg mert nemszeretem a gyűlölködést. De már sok, amit művel.2012. júl. 28. 22:55
11/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem egyébként pedig az volt, hogy ki mit tenne a helyzetemben. Muszáj voltam néhány adalékkal szolgálni, hogy át lehessen látni a helyzetet.
2012. júl. 29. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!