Nők/asszonyok! Nektek bejönnek a fehér köpenyes pasik?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 22:20
11/29 anonim válasza:
Akkor engem biztos nagyon le fogtok pontozni, de igen. Nekem nagyon bejön a laborköpeny. Nem csak az orvosok viselik amúgy..
12/29 anonim válasza:
Igen, de azok közül is csak egy, aki váltogatja a fehér köpenyt a zöld műtős ruhával, és a párom :) De szerintem az emberek többsége nem foglalkozás miatt választ párt, vagy ha igen, akkor diszkriminálja a fehér köpenyeseket a sok ügyelet miatt...
13/29 anonim válasza:
egy jóképű orvos kinek nem jön be? egy traktorvezető jobb?
14/29 anonim válasza:
azért nem mindegy hogy orvos, vagy hentes :D
nem a köpenyt nézem hanem az embert, nem zavar, de nem is fetisizálom a fehér köpenyt :D
15/29 anonim válasza:
Hát nekem csak olyan férfi jön be, akinek az egész ruhatárában nincsen gomb, mert attól undorodom, úgyhogy nem jobb a traktorvezető, ha ő is hord gombosat.:)
16/29 anonim válasza:
Megmondom őszintén, fehér köpeny ide vagy oda, de én jóképű orvost eddig főleg csak filmekben láttam.
17/29 anonim válasza:
Ja, és ha már itt tartunk, akkor nekem inkább tűzoltó fétisem van :D
20/29 anonim válasza:
én élőben is láttam jóképű orvost, unokatestvéremet, de amilyen hamar lehetett, búcsút is intett ennek az országnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!