Miért csinálja ezt? Mi oka van rá?
23:48
vagy pl. a tesco-s túró rudi. :) nem a gazdaságos, hanem a színes. isteni finom. sokkal jobban ízlik, mint a pöttyös. van egy enyhén citromos aromája, nagyon király.
A lepontozgatóknak gratulálok, ők is ilyen sóherek, mint a kérdező apja, csak nem pénzben, hanem abban, hogy talán másnak is igaza lehet valamiben.
Kérdező, gondold végig, apádnak milyen okai lehetnek arra, hogy ilyen (a válság, csak nem beszél róla; vagy szegény volt régen; vagy csak nem kell jobb az akciósnál; vagy bármi...). A strandért meg esetleg "dolgozz meg", mondjuk azzal, hogy segítesz otthon valamit, vagy keress egy szabad strandot (Pesten van erre lehetőség, máshol is biztos, őszintén szólva pillanatnyilag az 1000Ft nekem is sok lenne, de én most bajban vagyok munka téren, tehát érthető, csak mondjuk tudok olcsóbbat, mert a baráti körömmel még tavaly nyáron is és 2 éve is olcsóbban strandoltunk a Balatonon).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!