Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Mi oka...

Miért csinálja ezt? Mi oka van rá?

Figyelt kérdés
apukám olyan suró mint az állat.Mindenből az akciósat veszi,ha nincs akciós akkor inkább nem veszi meg...strandra is azért nemok holnap menni mert 1000 Ft a beugró,és nem maradok ott zárásig...mert ha már nincs féljegy akkor nem mehetek starndra csak ha zárásig maradok.Hozzáteszem hogy nem járok strandra csak ritkán,nyaralni abszolút.És még sorolhatnám a pénzel kapcsolatos dolgait..Ja és ami a lényeg h kicsit sem vagyunk szegények!!
2009. júl. 16. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

23:48

vagy pl. a tesco-s túró rudi. :) nem a gazdaságos, hanem a színes. isteni finom. sokkal jobban ízlik, mint a pöttyös. van egy enyhén citromos aromája, nagyon király.

2009. júl. 17. 00:16
 12/15 anonim válasza:
80%
Szerintem ezért ne haragudj apukádra. Lehet, hogy a válság miatt csinálja ezt, szerintem örülj, hogy ezekben az időkben van fedél a fejed felett! Ha viszont rettentően idegesít, hogy még a strandra sem mehetsz ki, utalj azokra az árukra, amit megvesz akciósan, hogy ez nem igazán minőségi, persze azért ne ess neki:)
2009. júl. 17. 01:57
 13/15 anonim ***** válasza:
sajna vannak ilyen sóher apák és hiába van tele a padlás akkor is attól rettegnek, hogy mi lesz ha kifogy a kukorica a darálóból..
2009. júl. 17. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:

A lepontozgatóknak gratulálok, ők is ilyen sóherek, mint a kérdező apja, csak nem pénzben, hanem abban, hogy talán másnak is igaza lehet valamiben.

Kérdező, gondold végig, apádnak milyen okai lehetnek arra, hogy ilyen (a válság, csak nem beszél róla; vagy szegény volt régen; vagy csak nem kell jobb az akciósnál; vagy bármi...). A strandért meg esetleg "dolgozz meg", mondjuk azzal, hogy segítesz otthon valamit, vagy keress egy szabad strandot (Pesten van erre lehetőség, máshol is biztos, őszintén szólva pillanatnyilag az 1000Ft nekem is sok lenne, de én most bajban vagyok munka téren, tehát érthető, csak mondjuk tudok olcsóbbat, mert a baráti körömmel még tavaly nyáron is és 2 éve is olcsóbban strandoltunk a Balatonon).

2009. júl. 17. 08:20
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen és kész! Lehet nehéz elfogadnod, de majd ha lesz saját jövedelmed úgy gazdálkodsz vele, ahogy akarsz!
2009. júl. 17. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!