Lehetnek ők az öcséim? és lehet végre anyukám?
Figyelt kérdés
a szüleim nem neveltek fel,szerencsére jó férjem lett és 3 gyermekem,boldog vagyok.Most viszont jött az életembe egy új érzés,megismertem valakit aki az anyukámként viselkedik(ő 52 éves ,én 38)és van 2 fia,akik 28 és 31 évesek.Más társadalmi szinten élnek,de engem ez nem zavar,megszerettem őket,úgy érzem közel kerültem hozzájuk...egy újfajta érzés kerített hatalmába...furcsa,akarok róluk tudni,a mindennapjaikba belátni.másképp élnek mint mi...szeretném teljes szívemből a a kapcsolatot,persze a férjem nem igazán érti,hogy miért is van szükségem rájuk...amikor megvagyunk mi így is...(az ő szüleivel sincs kapcsolat)én lennék a legboldogabb a világon ha lehetne végre anyukám és 2 tesóm!2012. júl. 28. 00:47
1/2 anonim válasza:
Teljes mértékben megérthető,hogy szeretnél rájuk így tekinteni,és ez kimondhatatlanul aranyos :) Ha fontosak neked,amit már igazoltál,akkor tégy a legjobb belátásod szerint,lehetnek és lehet :)
2/2 anonim válasza:
Nekem is van a munkahelyemen "anyukam". Nem olyan fura ez. Barmi törtenik, probalj meg anyagiakat nem belekeverni a dologba. Akkor a parod is nyuodtabb/megertöbb lesz. Talan felt picit hogy esetleg kihasznalnak majd kesöbb. Ez ellen nem tiltakozni kell hanem rabolintani h: igen, erre figyelni fogok.
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!