Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen úgy érzem, hogy...

18 évesen úgy érzem, hogy ennél rosszabb már nem lehet az életem!?

Figyelt kérdés
Fél év alatt: Apa lelépett egy másik nővel. Anyukámról kiderült, hogy rákos, műtét, sugár, kemo stb...:( Nagyon jóba vagyunk, szoros a kötelék köztünk és elképesztően félek. Úgy érzem ennél rosszabb már nem lehet, teljesen belebetegedtem..:(
2012. júl. 26. 21:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

NE FELJ, nem szabad! Milyen rakrol van szo, es hol tart anyukad a protokollban? Az orvosok mit mondanak? Nem mondom, hogy minden rendben lesz, mert sose lehet tudni, de teny, hogy a rakok tobbsege, mar eleg jol gyogyithato. (en rakkutato leszek, ha minden jol megy, igy jartas vagyok a temaban) Segits anyudnak, jarj utana az alternativ modszereknek ( ha meg nem tetted) es gyozzetek le egyutt. Sikerulhet, es fog is, csak bizz!

2012. júl. 26. 21:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez bonyorult ügy..csomó van a hónaljában, de azt mondták, hogy ez már áttét és nem találják a "forrást"..:( Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 26. 22:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Persze ezt most hülye kamunak fogod tartani meg biztos nem igaz meg jajj már annyit hallottam erről biztos nem ér semmit stb. De komolyan . Én ha rákos lennék! (bocsi) tuti ,hogy az alternatív módszerekhez fordulnék . Sőt szerintem egyszerre több vonalon is. Biztos ami biztos. Tényleg ezek az igazi gyógymódok.

Én mindenképpen kipróbálnám az agykontrollt és nem viccelek rengeteg sztorit hallani akinek bevált sőt egy személyt én is ismerek akinek segített. Komolyan mondom! Csak azért mert ha esetleg az orvosok rosszat mondanak akkor ne keseredj el. Mert van remény. és ez nem kamu

2012. júl. 27. 02:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel! A mai világban a rákot is majdnem minden esetben tudják gyógyítani:) Anyukádnak most írtó nagy szüksége van rád, előtte maradj mindig erős! Ez neki is erőt ad!

Mindig van mindennél rosszabb. Mindig.

Ha kell néha menj el egyedül sétálgatni, vagy barátokkal hogy feltöltődj:)

Én is ezt csináltam amikor apunak a szíve már alig működött és transzplantálni akarták, de hála egy isteni orvosnak egy egyszerű műtéttel helyrehozták az akkor 17%osan működő szívét!

SOHA DE SOHA NE ADD FEL! Elképesztő erős vagy, csak ezt te még nem tudod magadról!

2012. júl. 27. 05:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! Anyukám sajnos(?) nem akar hallani semmi alternatív gyógymódról, csak a "legvégén". (Ezt ő mondta)
2012. júl. 28. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:

a legvégén már késő.

Nekem több ismerősöm van, aki mellrákból meggyógyult.

Tudnátok neki klubot, egyesületet ajánlani?

Szerintem ötletekre, támogatásra, meghallgatásra lenne szüksége.

2012. aug. 26. 01:37
 17/19 anonim válasza:
Manapság az orvosok egyre kevesebb dolgot képesek megoldani. míg a természetgyógyászok egyre többet. Én a természetgyógyászt ajénlom. Annak nincs rossz mellékhatása. Ajánlom a biorezonancia kutatást, amivel megnézik a rezgésszámod, és ez alapjén adnak homeopátiás gyógyanyagot. Sokan hülyeségnek tartjék a homeopátiát, mert nem tudják, hogy ha nem személyreszabott, akkor nem használ. Ezzel a kutatással, a rád szabott anyagot tudják megállapítani. Amikor kicsi voltam, anyukám nagyon beteg lett, iszonyúan lefogyott, 10 orvos sem tudott vele mit kezdeni...már lassan elfogyott mikor elment egy természetgyógyászhoz aki csinált egy ilyen kutatást. Talán a rákban is segíthet. Anyukáddal beszélgess, ne erőszakosan, hanem nyugodtan, de mindenképp beszélgess vele, hogy fontos minél több dolgot kipróbálni, nem szabad egy dolognál leragadni, csak azért mert nem hisz bennűk. Sokan elcsodálkoztak már a természetes gyógymódokon. Nagyon fontos a lelkiállapot is!! Az, hogy anyud akarjon élni, akarjon meggyógyulni, érezze hogy szereted és hogy szükséged van rá. Gyakran eztesd ezt vele, bizakodj felé, ne mutasd, hogy aggódsz, inkbb legyél teljesen magabiztos. Elég ha ő aggódik! ez ténleg fontos, azal ha te is agódsz, csak reménytelensget sugárzol. Ha látja, hogy te küzdessz érte, és hisze a gyógyulásban, az rá is hat:)
2012. aug. 26. 10:41
 18/19 anonim válasza:
Egyébként van egy könyve egy híres természetgyógyásztól, aki gyógynövényeket alkalmaz. Van benne két növény, amit rákos megbetegedésekre ajánl. Ír konkrét tapasztalatokat, akik meggyógyultak ezektől. Ha érdekel, írj és leírom neked ezeket a részleteket.
2012. aug. 26. 10:42
 19/19 anonim válasza:
Van egy blogbejegyzés a témához kapcsolódóan. Konkrét címet nem linkelhetek be, szóval írd be google-ba , h lélektitok, és a listában nálam az ötödik helyen ez jött ki, blogol-os cikk. Nagyon ajánlom neked! Legalább olvasd el, meg anyukád is. Ha nem találod, szólj:) Sok reményt és kitartást nektek:)
2012. aug. 26. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!