18 évesen úgy érzem, hogy ennél rosszabb már nem lehet az életem!?
Szia!
NE FELJ, nem szabad! Milyen rakrol van szo, es hol tart anyukad a protokollban? Az orvosok mit mondanak? Nem mondom, hogy minden rendben lesz, mert sose lehet tudni, de teny, hogy a rakok tobbsege, mar eleg jol gyogyithato. (en rakkutato leszek, ha minden jol megy, igy jartas vagyok a temaban) Segits anyudnak, jarj utana az alternativ modszereknek ( ha meg nem tetted) es gyozzetek le egyutt. Sikerulhet, es fog is, csak bizz!
Persze ezt most hülye kamunak fogod tartani meg biztos nem igaz meg jajj már annyit hallottam erről biztos nem ér semmit stb. De komolyan . Én ha rákos lennék! (bocsi) tuti ,hogy az alternatív módszerekhez fordulnék . Sőt szerintem egyszerre több vonalon is. Biztos ami biztos. Tényleg ezek az igazi gyógymódok.
Én mindenképpen kipróbálnám az agykontrollt és nem viccelek rengeteg sztorit hallani akinek bevált sőt egy személyt én is ismerek akinek segített. Komolyan mondom! Csak azért mert ha esetleg az orvosok rosszat mondanak akkor ne keseredj el. Mert van remény. és ez nem kamu
Ne add fel! A mai világban a rákot is majdnem minden esetben tudják gyógyítani:) Anyukádnak most írtó nagy szüksége van rád, előtte maradj mindig erős! Ez neki is erőt ad!
Mindig van mindennél rosszabb. Mindig.
Ha kell néha menj el egyedül sétálgatni, vagy barátokkal hogy feltöltődj:)
Én is ezt csináltam amikor apunak a szíve már alig működött és transzplantálni akarták, de hála egy isteni orvosnak egy egyszerű műtéttel helyrehozták az akkor 17%osan működő szívét!
SOHA DE SOHA NE ADD FEL! Elképesztő erős vagy, csak ezt te még nem tudod magadról!
a legvégén már késő.
Nekem több ismerősöm van, aki mellrákból meggyógyult.
Tudnátok neki klubot, egyesületet ajánlani?
Szerintem ötletekre, támogatásra, meghallgatásra lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!