Miért nem enged anyu 18 évesen?
Barátom kecskeméti, én meg budapesti..3 éve jár felhozzám..sokszor feljön értem és levisz.
Anyukám nem engedi még most sem hogy egyedül levonatozzak hozzá 18 évesen :S mindig barátomnak
kell jönni és levinni engem ha megyünk..igaza lenne anyukámnak? Én úgy gondolom 18 évesen
már engednie kéne...de nagyon beszélni se lehet vele erről mivel folyton azokat mondja
valaki bánt és elrabolhatnak, és hasonlók.Barátom egyiknap mondta örülne ha meglepném hogy
elmegyek hozzá egyedül, erre anyu aztmondta nem félt engem a barátom..
Szerintetek anyunak lenne igaza ebben?:/
Olyan sok ilyen és ehhez hasonló kérdéssel lehet itt találkozni, de könyörgöm felnőtt ember vagy. Fogod magad és elmész ennyi....
Ha valaki feltesz egy ilyen kérdést mindig az jut eszembe, hogy ennyi töketlen fiatalt....
egyetemre is kísérettel enged majd anyukád?
hagyjuk már ezt a tutyimutyi szöveget. szépen felpakolsz, reggel kisurransz az ajtón, felszállsz a vonatra, és 2 órán belül ott vagy. azért ennyi magánélethez lehessen már jogod. vagy azt szeretné, hogy 30 éves korodig otthon ülj, se buli, se fiúk, se semmi? így hogy lesz élettapasztalatod?
engem anyukám már 17 évesen is elengedett az akkori barátomhoz, igaz ő nem lakott olyan messze, csak az agglomerációban, de a Keleti már akkor sem volt egy matyóhímzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!