Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem enged anyu 18 évesen?

Vivien1818 kérdése:

Miért nem enged anyu 18 évesen?

Figyelt kérdés

Barátom kecskeméti, én meg budapesti..3 éve jár felhozzám..sokszor feljön értem és levisz.

Anyukám nem engedi még most sem hogy egyedül levonatozzak hozzá 18 évesen :S mindig barátomnak

kell jönni és levinni engem ha megyünk..igaza lenne anyukámnak? Én úgy gondolom 18 évesen

már engednie kéne...de nagyon beszélni se lehet vele erről mivel folyton azokat mondja

valaki bánt és elrabolhatnak, és hasonlók.Barátom egyiknap mondta örülne ha meglepném hogy

elmegyek hozzá egyedül, erre anyu aztmondta nem félt engem a barátom..

Szerintetek anyunak lenne igaza ebben?:/

2012. júl. 26. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
18 évesen ODA MÉSZ AHOVA AKARSZ! Felnőtt ember vagy!
2012. júl. 26. 14:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem normális dolog, de én is fiú vagyok testvérem is, így a családban ez annyira nem volt gond. Engem már 13 évesen felengedett Zalaegerszegről Budapestre nagynénémhez. De én busszal mentem mert azt mondta, hogy az biztonságosabb. Mert vonaton bárki felszálhat melléd a kabinba meg stb. Szóval szerintem kérdezz rá, hogy busszal nem mehetnél-e?
2012. júl. 26. 15:02
 3/15 anonim ***** válasza:
És akkor mikor fog anyukád egyedül elengedni,60évesen,mert akkor már biztos nem akarnak majd megerőszakolni?!
 4/15 Pucuka002 válasza:
Figyelj,szerintem anyukád túlzásba viszi a féltést. Nagylány ,illetve felnőtt vagy már. Hogy gondolhatod,hogy a barátod nem félt? :) Hisz eddig ő vitt téged állandóan.
 5/15 anonim ***** válasza:
Gondolom félt, h mitől azt nem tudom. Míg 18 voltam, én se mehettem le mondjuk barátnőimmel a Balatonra, de mióta ugye egyetemre járok másik városba, azért rájött, h most már onnan nem irányíthat. Budapest - Kecskemét amúgy sincs messze, 1 vagy 1,5 óra vonattal, közvetlen járat és óránként indul
2012. júl. 26. 15:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Természetes féltés. 30 éves vagyok. Ma is idegesek ha megtudják, hogy este egyedül kóválygok.
2012. júl. 26. 15:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Azért ez nagyon "jó", mert így neki is ki kell fizetnie az utat ahelyett hogy mondjuk többször találkoznátok...anyud sem teljesen normális már bocsi. Nem tudom mennyi időre szoktál elmenni, de mondjuk egyszer menj egy napra: reggel bejelented hogy elmész, nem mondod meg hova, este hazamész. Ha kérdi hol voltál: kecskeméten, egyedül! Lehet hogy mérges lesz de legalább látni fogja hogy élsz, és 18 évesen már azt csinálsz amit akarsz..
2012. júl. 26. 15:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg túlzás, mond meg neki hogy kimegy eléd az állomásra a barátod. Egyénkén nem unja a fölösleges vonatutakat és az árát?+ szülei?
2012. júl. 26. 15:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, de csak ordibál :/. Barátom dolgozik, nem a szülei adnak pénzt. Én nagyon szeretnék lemenni hozzá..folyamatosan mondom anyunak de csak az ordibálás megy://. Barátom is nagyon szeretné ha meglepném hogy ott vagyok...de így :s holnap reggel szeretnék menni, de szerintem nem fogja megengedni..:/ és ezek után még a barátomra haragszik...:/
2012. júl. 26. 15:42
 10/15 anonim ***** válasza:
amíg sajnos nem leszel egyetemista,nem fogsz dolgozni,ez így lesz,hogy agyon féltenek,nálam is így volt,azzal,hogy 18 vagy,még semmi se változik,változni akkor fog,ha egyetem,munka miatta kevesebbet leszel otthon,hétvégén fogsz csak hazajárni
2012. júl. 26. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!