Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen, hogy vki megcsalja...

Van ilyen, hogy vki megcsalja a párját, de elég hihetetlen módon?

Figyelt kérdés
Tehát tegnap párom elment este (összevesztünk) inni.ahova ment hajnali 2-ig van nyitva.negyed 5-kor ért haza (ebben a városban), tölünk 2 percre dolgozik.5-re kellKapott ma egy "szép" sms-t,hogy részemröl ennyi.elvágta magát.mikor jött délbe ebédelni nagyon megváltozott jó irányban.reggel mondta,hogy nem lesz ma itthon,délben közölte,hogy korán alszik,mert fáradt.meg kérdezte,hogy én hívtam-e éjszaka és visszakérdeztem,hogy talán megzavarta vki a kedvesével.azt mondta,hogy azt hitte én hívom.mondtam én biztos nem.ezután mondta,hogy én soha nem zavarom.Amúgy 1hónap múlva lett volna az esküvönk.2hete olyan fura.mikor nem hallom mindig örömmel mondja,hogy mindjärt esküvö és mi hogy lesz.Mi van vele?bocsi,hogy hosszú lett.
2012. júl. 26. 14:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ebből amit leírtál, semmi magcsalásra utaló nincs. Ha arra gondolsz ,hogy nem kezdett el magyarázkodni, hogy nem ott voltam bla bla, hát én sem tettem volna.
2012. júl. 26. 15:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

meg kérdezte,hogy én hívtam-e éjszaka és visszakérdeztem,hogy talán megzavarta vki a kedvesével.azt mondta,hogy azt hitte én hívom.mondtam én biztos nem.ezután mondta,hogy én soha nem zavarom.

ez akar az lenni h szted bevalotta h csjnál volt? te tettélk egy hülye megjegyzést h tán csak nem megzavarta valaki egy nővel? erre ő nem reagált hanem azt válaszolta h azt hitte te hívod,és ha így lenne,te sosem zavarod

ha neked ez bevallás...

2012. júl. 26. 15:14
 13/24 A kérdező kommentje:
Reggel bevallotta,hogy egy növel aludt.szerintem nem csak egymás mellett feküdtek.
2012. júl. 26. 15:23
 14/24 anonim ***** válasza:
még mindig nem értem.
2012. júl. 26. 15:27
 15/24 A kérdező kommentje:
A telefon kivágott egy részt az 5-re kell és kapott egy sms-t napközben mondatok között.tehát leírom a hiányzókat.5-re kell menni-e dolgozni a tölünk 2percre lévö munkahelyére.szerintem durva,ha az a hely ahova párom ment 2-kor bezár ö meg negyed 5-re ér haza.párom családapa ez már sok.mondta magától,hogy növel volt az éjszaka,de se egy női parfümillat,se egy hajszál..reggel közölte,hogy ö az utódom,öt nem zavarja ha iszik..utána jött az,hogy sms-t írtam.amit olvastatok.
2012. júl. 26. 15:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Milyen sms???

Egyébként ki használ éjszaka alváshoz parfümöt? Nekem sem hullik a hajam, de még ha hullana is nem szokott a páromon hajszál lenni.. :O mi az összefüggés? Hány éves vagy??:O

2012. júl. 26. 15:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Annyira primitív vagy, hogy az borzasztó. Zagyvaság, mert értelmetlenség amit itt össze vissza írtál. A magyarázat meg még ront a helyzeten. De, mi a kérdés?? Hány éves vagy?
2012. júl. 26. 15:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Tehát bevallotta neked, hogy egy nővel volt éjszaka, de te ezt nem hiszed el neki, mert biztos csak együtt aludtak, vagy eleve nem igaz? Mondd, te normális vagy? Miért hazudná azt, hogy nővel volt?
2012. júl. 26. 15:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem már szét*asz az ideg a kevdes kérdezőtől :D
2012. júl. 26. 16:12
 20/24 anonim ***** válasza:

Tehát,veszekedés után elment inni ami csak 2-ig van nyitva.Utána hazajön 5-kor és azt mondja egy nőnél aludt.Na eddig érthető amit kivettem,de ki írt smst?

Hát hülye legyek ha értem!!!

2012. júl. 26. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!