Ma este vacsora barátom családjával, és (? )
7-es vagyok. Én úgy gondolom, hogy a "moderált" énem is én vagyok és attól, hogy nem kotyogok hülyeségeket és nem böfögök bele a párom családjának a képébe, mert nem illik, illedelmesen válaszolok a kérdésekre és felajánlom a segítségemet a mosogatásnál, még az is én vagyok. Nem játszok meg egy teljesen más embert, mert azzal idővel inkább hátrébb leszek mint előrébb.
Nyilván ez nézőpont kérdése, szerinted ha valaki már kicsit udvariasabban viselkedik és odafigyel arra, hogy mit mond, akkor már nem önmaga, szerintem pedig igen, hiszen lehet hogy igyekszik az ember jól kijönni egy szituból, de attól az az énem is én vagyok.
Utolsó előtti, nekem alapból igen nagy szám van de valljuk be tegnap mégis beparáztam.. :D
Egyébként nagyon-nagyon jól sikerült, szerencsére hozzá tudtam szólni mindenhez, ők is kérdeztek, utána átmentünk az étteremből hozzájuk. A teraszon is beszélgettünk meg ilyenek. Hála a jó istennek nem csak hogy beszélgettünk, poénkodtunk is. :D Köszönök minden hasznos választ, sokat segítettetek :) Amúgy lassan 17 leszek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!