Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van saját telkem és saját...

Van saját telkem és saját autóm (5 éves használt). De hogyan lesz házam? 19/L

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Van egy 1200 négyzetméteres telkem és egy 5 éves használt autóm. Csak érettségim van németül is csak alapfokon beszélek. Hogyan tudnék házat is építeni?

1 hónapja nincs munkám és 6 helyre jelentkeztem,de sehonnan nem jeleznek vissza.

Na meg eddig gyárba 80 ezret kerestem abból házat építeni a telkemen még 20 év múlva se tudnék. Azon gondolkodtam hogy kimegyek németországba hátha összejön ?

Ti mit tennétek?

2012. júl. 26. 09:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Sajnos én is akkor jöttem rá, hogy az örökségért el kell veszteni valakit ... (Aminek a százszorosát is kifizetnék ha visszakapnám) aki ezen röhög vagy gyűlölködve fröcsög, az hülye és tudatlan. Majd megtudja...

Az higy meg építész mérnökként ekkora paraszt valaki csak bemocskolja a szakma hírét - gratulálok. Komoly jólelkű és kedves ember minden szakmában menőbb csak szólok. De így valószínüleg nem igen lehetsz a szakmai klubbok főtagja ezzel a mentalitással... De hátha ez a tükör segít felébredni kedves építész mérnök bunkóka.

2015. okt. 12. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!