Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos anyám felháborodása?

Jogos anyám felháborodása?

Figyelt kérdés

Nos, anyám az utóbbi időben nagyon haragszik rám pár dolog miatt. Én nem érzem jogosnak a felháborodását, ő igen. De mivel engem támad, ha akarnám se tudnám jogosnak venni, de ettől függetlenül nem tudom hogy nekem van-e igazam, ezért gondoltam megkérdezem. Én akármit kér, mindent megteszek, pár dolgot kivéve:

- Nem vágatom le a hajam.

- Az íróasztalomat nem rendezem át úgy ahogy neki teszik (minden más úgy van)

- Nem dobom ki vagy adom el a 18+ os játékaimat (Devil may cry 3 SE, GTA San andreas)

Amúgy akármit kér megteszem, de ezekért nagyon ki van akadva. Sokszor kiabál velem (de nem nagyon zavar) lehet rossz napja volt, és neki is jobb ha le bírja vezetni a feszültségét. (na jó a következőn kinevettem, de úgy hogy ne hallja vagy lássa) Lejelszavazta a számítógépet, hogy ne bírja Facebbok-ozni (Osztálytársam észlény anyjától hallotta), de jó hogy wifi-nk van, és a telefonom is wifi-s. Amúgy szeret minket, és próbál nekünk mindent előteremteni. Én se cigizek, se drogozok. Szerintetek az én vagy az ő hibájából vannak ezek a veszekedések?

2012. júl. 25. 19:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy csak most írok, köszi a válaszokat, 15/f, a Facebook-ról, meg annyit, hogy semmit sem csináltam rajta amit nem kellett volna, mert nekem nincs is. A király ötletet meg az egyik osztálytársam anyjától vette. A gépet meg az egész család használja, nincs nekem külön. Én ezzel szeretne büntetni mivel nem tartom be azt a 3 dolgot.
2012. júl. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!