Mire képes egy szerelmes férfi?
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy amikor férjetek/párotok/barátotok szerelmes volt nagyon belétek milyen őrültségre voltak képesek?
pl. éjjel odagyalogolni hozzátok, reggel várni az ajtó előtt, satöbbi...?
Régi kérdés, de azért leirom én is! :)
Lassan 1.5 éve vagyunk együtt,de rengetegszer meglepett már!
Egy suliba jártunk, és néha eljött hozzánk reggelente, hogy meglepjen! Neki ehhez 6-kor fel kellett kelnie, pedig aludhatott volna 7-ig. Reggel belopózott a szobámba, és bebújt mellém! Megjegyeztem neki többször, hogy ilyenkor nagyon boldoggá tesz, bearanyozza a napom! Az elkövetkezendő fél évben minden reggel jött hozzám reggel, hogy boldog legyen a napom!
Április elsején hajnali 5-kor lejött hozzánk, hogy a biciklimet amivel suliba megyek, befóliázza ( a jó fajta, vastag, ragadóssal), és hogy mosolyt csaljon az arcomra. Elfelejtettem, hogy milyen nap van, betoppant, hogy van egy meglepije, azt hittem reggelit csinált, vagy hasonló.... hát lefagytam... :D
Vannak még ilyenek, dolgozik egész nap, első dolga hogy fürdik, és jön hozzám, annyira hiányzom neki!
Lehiv náluk, és 3 fogásos vacsorával vár, amit ő(!!!) főzött! Az egész heti fizetését arra költi hogy meglepjen, és a hét végén ő elvisz meglepetés helyre. Elvitt moziba. már 2-szer meglepett igy, véletlenszerűen, semmi alkalom nem volt. Korán reggel forrócsokit készit nekem, hogy felfrissüljek!
Hihetetlen Ember! Nagyon szerencsés vagyok, hiába vagyok fiatal! Mindig meglep, és imádja látni a mosolyt az arcomon! Elmondhatatlanul szeretem!
Én 16/L Ő 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!