Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire képes egy szerelmes férfi?

Mire képes egy szerelmes férfi?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy amikor férjetek/párotok/barátotok szerelmes volt nagyon belétek milyen őrültségre voltak képesek?

pl. éjjel odagyalogolni hozzátok, reggel várni az ajtó előtt, satöbbi...?

2012. júl. 25. 18:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

ja igen, erről jut eszembe. szilveszterkor részegen belepisilt a hóba egy szívet, benne a nevem kezdőbetűjével :) egy utcán álló merci motorháztetejére :D

ja és persze az apróságok. képes volt teletapétázni mindenféle szerelmes üzenetes post-ittel a lakást a szülinapom reggelén. persze úgy időzítette, hogy akkor keljek, amikor ő már nincs otthon :) úgy meglepisebb :)

imádom. ennyire odaadó férfi nem sok van a világon, becsülöm is érte nagyon. :)

2012. júl. 25. 19:24
 12/32 A kérdező kommentje:

Olyan jó ezeket olvasni!:-)

Kedves egyes engem sajnos még nem sodort össze a sors egy ilyen férfival pedig már lassan egy váláson is túl vagyok két gyerekkel, de hátha....:-)

Azért nem adom fel:-)

Szívből örülök, hogy van akinek megadatott/megadatik hogy ilyen párja van!!

Megbecsülni!

2012. júl. 25. 19:26
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezek annyira édesek.. :)
2012. júl. 25. 19:28
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

1 Fiúm.

Éjfélkor irtam hogy hiányzik,beült a kocsiba és eljött hozzám 200km-re azért hogy egy órát együtt tudjunk lenni.Megjegyzem egy másik országban élek.

Férjem nagyobb dolgokat tett értem amit soha nem tudnék neki meghálálni.

2012. júl. 25. 20:38
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly ősszel eljött értem a munkahelyemre, és amikor hazaértünk, a teraszon kis mécsesekből ki volt rakva egy szívecske. A kezemet pedig úgy kérte meg, hogy a kutyusunk nyakörvére tette a gyűrűt, és amikor hazaértem a kutya szaladt elém, nyakába a gyűrűvel. Képes volt egyszer az éjszaka közepén elmenni nekem 2 várossal arrébb lévő ügyeletes gyógyszertárba, mert iszonyatosan fájt a fogam. Az álmom egy golden retriever kutyus volt. Idén az évfordulónkra kaptam tőle egyet. De annyi apróság van. A legjobban az esett, amikor haldoklott a mamám, és képes volt csak azért felkelni hozzám éjszaka(24 órát dolgozott előtte), hogy megvigasztaljon. Nem én keltettem fel, halkan pityeregtem, de megérezte, hogy baj van. Egész éjjel képes volt hallgatni a meséimet a mamáról, közös kirándulásokról, szép emlékekről. Ezt soha nem fogom neki elfelejteni, a mai napig hálás vagyok érte neki!
2012. júl. 25. 20:41
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Neked is megadatik ez, csak kinek előbb, kinek később. Légy türelmes, nem fogsz csalódni! :)
2012. júl. 25. 20:44
 17/32 A kérdező kommentje:
köszönöm!:-) Én is bízom benne!
2012. júl. 25. 20:48
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

3 hete jártunk a párommal, amikor én a barátnőmmel 2 hétre leutaztam a tengerre. Egész évben ezt tervezgettem, de akkor egyáltalán nem volt kedvem menni. Sirtam és azt soroltam, hogy nem is érdekel, ha kidobok az ablakon 200 eurt, csak hadd maradjak itthon. Persze nem igy történt, elutaztam, s minden nap rá gondoltam.

a tizedik napon megcsörrent a telefon, hogy hol vagyok, mert ő itt van a sétány melletti kávézóban. 2 órába tellett, mire tényleg elhittem, hogy ott van. Volt ám sirás és sikitozás, mikor megláttam. 1000 km-t lemotorozott, csak azért mert én minden nap azon siránkoztam, hogy mennyire nem jó nélküle. A teljes nyári keresetét elköltötte erre a pár napra, de azóta is élete legjobb döntésének tartja.

Amúgy meg hatalmas szive van, és tényleg mindenre képes értem. Hetente legalább egyszer van egy ilyen "lovagias megmozdulása". :D

2012. júl. 25. 20:57
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
tetszik ez a kérdés, tetszenek a válaszok :)
2012. júl. 25. 22:15
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen van, de azt írnám le, ami akkor és ott visszatetsző volt, azóta meg vicces családi anekdota.

Már a férjem, de akkor még csak jártunk, nem éltünk együtt.

Egyik nap nagyon fáradt és antiszoc voltam, telefonon mondtam, hogy aznap ne találkozzunk, pihennék. Akkoriban sok kommunikációt igénylő munkám volt és este már csak csendben akartam ülni. Mondta, hogy rendben.

Én meg a szokottnál korábban, 8-9 körül lefeküdtem aludni.

Másnap felhívott eléggé morcosan, hogy hol voltam éjjel.

Meglepve mondtam, hogy hol lettem volna, az ágyamban, mélykómában.

Ne hülyítsem, ő tudja, hogy máshol voltam.

Hát, akkor mesélje el, mert én tudtommal otthon aludtam.

Kiderült, hogy ő 40 km-ről éjjel 1-kor felautózott, bejött az épületbe és az ajtó előtt hallgatózott :) Meglepő módon a lakásban csend volt :)

Lekaptam a tíz körméről, hogy ha már ennyire nyomozhatnékja van, esetleg nyomja meg azt a nyomorult csengőnek nevezett izét és akkor kinyitom az ajtót - álmosan és mérgesen.

Másnap hajnali kettőkor csengetnek. Félálomban kitámolygok, ajtót nyitok, ott áll. Fülig vörösen. Na, akkor égett be, hogy tényleg otthon töltöm az éjszakát, csak fáradt vagyok és korán megyek aludni :)

Bár akkor és ott nagyon nem tetszett, sőt, kicsit ijesztő is volt ez a nyomozgatás, hála istennek azóta se csinált ilyet és nem féltékeny típus. Akkor valami bekattant neki, ezért autózott éjjel, hogy hol lehetek. :)

2012. júl. 25. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!