Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire képes egy szerelmes férfi?

Mire képes egy szerelmes férfi?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy amikor férjetek/párotok/barátotok szerelmes volt nagyon belétek milyen őrültségre voltak képesek?

pl. éjjel odagyalogolni hozzátok, reggel várni az ajtó előtt, satöbbi...?

2012. júl. 25. 18:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
41%
Egy szexéhes férfi többre képes mint egy szerelmes férfi
2012. júl. 25. 23:21
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy őrültség nem volt. De volt, hogy színház vmikor 11 körül végződött, metrót pont lekéstük, laza egy óra az út hozzám, ő Bp. másik felén lakik, és be kellett mennie dolgozni 6ra, de mégis hazakísért, és meg sem fordult a fejében, hogy magamra hagyna, ő ragaszkodott hozzá, hogy inkább alszik csak 2 órát kb., csak engem hazakísérjen éjszaka, és ne essen semmi bajom.

Meg írt nekem verset, kutatómunkát is végez, és elkezdte a családfakutatásomat, akkor a tudtom nélkül lerajzolt engem fotók alapján baromi jól :D. Ja meg elvitt olyan utcákba, amiknek uaz a neve, mint nekem (mármint első és második keresztnév).

2012. júl. 26. 01:59
 23/32 A kérdező kommentje:
21-es az is igaz lehet:-D
2012. júl. 26. 10:44
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer sz.r kedvem volt...semmivel nem tudott kirángatni az nsajnálatomból. Kérdezte h mit csináljon? Mire mérgemben mondtam, hogy "állj fejre és kukorékolj, Drágám". Erre fogta magát fejre állt és kukorékolt.:D

De csináltunk mi már ennél nagyobb őrültségeket is :P

2012. júl. 26. 12:59
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Mikor még csak randizgattunk,nem volt hová mennünk,ő egy közeli településen lakott,mindig busszal jött hozzám, nagy ritkán kölcsönkérte az apja autoját is,pénzünk nem nagyon volt,hogy mindig beüljünk valahova,ezért sétálgattunk sokszor órákig a városban,vagy csak üldögéltünk a parkban,februárban,nagyon hidegek is voltak,de valahogy sosem fáztunk:)és sosem panaszkodott,hogy fázna,vagy hogy inkább hazamenne,azóta is imádunk sétálni,és imádom.
2012. júl. 26. 15:18
 26/32 anonim ***** válasza:
irjatok még úgy tetszenek:D*.*
2012. júl. 26. 15:44
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
a barátom bejelentette a nyaralást tavaly, elvisz és kész, egy hét álom volt, idén is megyünk:)) megszervezett egy egy napos külföldi kirándulást:))))
2012. júl. 26. 16:39
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nyáron egy hétköznapon bejelentette a párom,hogy holnap elvisz valahova,de hajnal 3 körül kell kellnem,másnap elvitt Olaszországba, Velencébe, kb 7óra volt autóval az út de megérte, csodaszép .
2012. júl. 26. 17:20
 29/32 anonim ***** válasza:
annyira jó olvasni ezeket a válasdzokat, csak kicsit szívszorító érzés most, hogy az én barátom még semmi ilyesmit nem csinált :/ pedig már 1 éve együtt vagyunk :(
2012. júl. 26. 17:40
 30/32 anonim ***** válasza:
29 es válaszolónak,Te meglepted már valamivel? Én szeretek meglepetést okozni,és ugy vettem észre ragadós a dolog,a párom igyekszik,viszont meglepni:)
2012. júl. 26. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!