Mire képes egy szerelmes férfi?
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy amikor férjetek/párotok/barátotok szerelmes volt nagyon belétek milyen őrültségre voltak képesek?
pl. éjjel odagyalogolni hozzátok, reggel várni az ajtó előtt, satöbbi...?
Nagyon nagy őrültség nem volt. De volt, hogy színház vmikor 11 körül végződött, metrót pont lekéstük, laza egy óra az út hozzám, ő Bp. másik felén lakik, és be kellett mennie dolgozni 6ra, de mégis hazakísért, és meg sem fordult a fejében, hogy magamra hagyna, ő ragaszkodott hozzá, hogy inkább alszik csak 2 órát kb., csak engem hazakísérjen éjszaka, és ne essen semmi bajom.
Meg írt nekem verset, kutatómunkát is végez, és elkezdte a családfakutatásomat, akkor a tudtom nélkül lerajzolt engem fotók alapján baromi jól :D. Ja meg elvitt olyan utcákba, amiknek uaz a neve, mint nekem (mármint első és második keresztnév).
Egyszer sz.r kedvem volt...semmivel nem tudott kirángatni az nsajnálatomból. Kérdezte h mit csináljon? Mire mérgemben mondtam, hogy "állj fejre és kukorékolj, Drágám". Erre fogta magát fejre állt és kukorékolt.:D
De csináltunk mi már ennél nagyobb őrültségeket is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!